Zonnebeke

Zonnebeke is een gemeente in de Westhoek in de provincie West-Vlaanderen en behoort tot het gerechtelijk arrondissement West-Vlaanderen. De gemeente telt ruim 12.000 inwoners. De plaatselijke bevolking spreekt van 'Zunnebeke'.

Gids van Zonnebeke

Infogids Zonnebeke

Wij maken gidsen voor meer dan 120 gemeenten en steden en daar zijn we ongelofelijk trots op. Zeker omdat er enkel en alleen gidsen worden gemaakt op aanvraag van deze gemeenten en steden. Wij werken nooit in eigen beheer en dat maakt ons uniek in deze branche.

BEKIJK ALLE GIDSEN
Een nieuwe collega bij RevaReinhart "Eline Verhasselt"
jan 5

Een nieuwe collega bij RevaReinhart "Eline Verhasselt"

RevaReinhart, uw kinesitherapie te Beselare

Sinds kort is er een nieuwe collega in de praktijk! Eline studeerde af in 2014 aan de UGent als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie. Nadien volgde ze nog met succes manuele therapie. Deze kleine spring in het veld duizendpoot...

Dry Needling vanaf oktober 2017!
apr 21

Dry Needling vanaf oktober 2017!

Vanaf oktober 2017 wordt in de praktijk Reinhart Deboever ook gebruik gemaakt van Dry needling. Dit als aanvulling bij de courante behandeling.

U zal hierbij terecht kunnen bij Eline Verhasselt. Eline is kinesitherapeute, gestudeerd aan de uGent. Gespecialiseerd in de manuele therapie en Dry...

Thuisverpleging Sylvie Carlu
Amplifon Katrien Hoornaert
Garage Ghesquière
RevaReinhart
Sint-Maartensscholen Ieper

Alle deelnemende handelaars uit Zonnebeke