Fotoalbums

Zonder zorgen beginnen
Wij maken het u gemakkelijk. De aanschaf van hoortoestellen is een grote en belangrijke stap. Het is onze taak om die stap voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken door u een echte totaalservice aan te bieden. Met andere woorden: wij begeleiden u van a tot z, ook met de administratieve formaliteiten.

Gratis gehoortest
De televisie moet luider staan dan vroeger. Soms hoort u de deurbel niet - zou ze defect zijn ... of begint u minder goed te horen? Kom gewoon naar ons hoorcentrum en doe de gratis hoortest. Dan weet u zeker ... en kunt u er iets aan doen.

Professioneel advies
Ons advies is gratis maar daarom niet minder kostbaar. Wij werken immers uitsluitend met hoog opgeleide en voortdurend bijgeschoolde audiologen. Zij weten wat ze doen en kunnen echt helpen.

Een persoonlijke aanpak
Elke mens is anders, elk hoorprobleem is dat ook. Daarom beperken wij ons niet tot een zuiver medische of technische benadering, maar praten wij met u over uw manier van leven, over uw verwachtingen en uw behoeften. Zo vinden we samen de oplossing die u écht zal helpen.

Vrijblijvende proefperiode
De enige manier om echt te weten of hoortoestellen u helpen, is door ze te proberen. U kunt uw oplossing gedurende minstens 2 weken vrijblijvend testen en als ze tegenvalt, zoeken we samen verder. Wij geven u ook voldoende batterijen mee om de hooroplossing goed te kunnen testen.

Originele A-merken
Bij AMPLIFON vindt u alleen A-merken. U bent dus niet aan een huismerk gebonden en kunt voor onderhoud, service of reparaties overal terecht in België en het buitenland.

Eerlijke en transparante prijzen
De prijzen van hoortoestellen kunnen sterk verschillen. Wij informeren u eerlijk en transparant over de mogelijkheden en werken met verschillende prijscategorieën, zodat u altijd de beste oplossing vindt voor uw budget.

Startpakket inbegrepen
Om u op weg te helpen, geven wij u een pakket met onderhoudsproducten mee zodat u uw hoortoestellen in perfecte staat kan houden.

Tevredenheidsgarantie
Wij verkopen u geen toestelletjes maar een oplossing. Dus zijn wij pas tevreden als u het bent: dat is onze tevredenheidsgarantie.

Zonder zorgen genieten
Optimale afstelling inbegrepen
Bij sommige mensen is de afstelling van de toestelletjes relatief snel zoals het hoort. Indien dit echter niet zo is, dan zullen wij met de glimlach de aanpassing in meerdere keren corrigeren of de elektronica in meerdere keren fijn stellen. Wij regelen dat - zonder meerprijs.

5 jaar garantie
Wij zijn er trots op dat wij alleen de beste merken verkopen, dus de beste kwaliteit. En dus hebben we er geen probleem mee om u 5 jaar garantie op fabricagefouten aan te bieden ***.

5 jaar full service
Wanneer u aan uw hoortoestellen gewend bent, zult u ze niet meer kunnen of willen missen. Om er zeker van te zijn dat ze u nooit in de steek zullen laten, geven wij u een zesmaandelijke check-up, met een reinigingsbeurt en vervanging van de onderdelen die kunnen slijten, zoals buisjes, filters, enz. Ook defecten als gevolg van een normaal gebruik worden kosteloos gerepareerd: een batterijvakje dat niet meer sluit, een versleten microfoon of volumeregelaar ... alles inbegrepen ***.

*** 2 jaar op het ziekenfondsmodel en toestel van Essential categorie

Een probleem? Geen probleem!
Niets is volmaakt, ook hoortoestellen niet. Als uw apparaten u toch in de steek zouden laten, zorgen wij voor de reparatie en helpen we u in afwachting zo goed mogelijk verder. Wij laten niemand in de kou staan!

5 jaar omniumcontract
Voor uw eigen veiligheid raden wij u aan om een omniumcontract af te sluiten. Dit beschermt uw hooroplossingen tegen verlies, diefstal of zware fout. Er bestaat ook een omniumcontract voor FM-systemen. Prijzen op aanvraag in de hoorcentra.

Amplifon Katrien Hoornaert, uw hoorcentrum - hoorapparaten - oordoppen voor Menen, Wervik, Wevelgem en Zonnebeke.

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Amplifon Katrien Hoornaert.

Contact

Amplifon Katrien Hoornaert

Rijselstraat 13, 8930 Menen
  • Gehoorcentrum
  • Hoorcentra
  • Hoorcentrum
Maandag 09.00u-12.30u, 13.30u-17.30u
Dinsdag 09.00u-12.30u, 13.30u-17.30u
Woensdag 09.00u-12.30u, 13.30u-17.30u
Donderdag Gesloten
Vrijdag 09.00u-12.30u, 13.00u-17.30u
Zaterdag 09.00u-12.00u
Zondag Gesloten

Op dinsdag 13 maart is het hoorcentrum uitzonderlijk gesloten in de namiddag.