🦋Deze tekst heb ik geschreven, zodat je even gaat stilstaan bij je unieke leven.🦋

🦋Deze tekst heb ik geschreven, zodat je even gaat stilstaan bij je unieke leven.🦋

Er zijn zoveel mensen die dagelijks naar hun werk gaan, tegen hun goesting. Gewoon omdat ze denken dat het moet of puur voor de centen. Maar waarom zou jij bijna 40 jaar van je leven een job willen doen, die je eigenlijk niet met hart en ziel doet. “Kies je collega’s zorgvuldig”, want met hen deel je de meeste tijd van je week (fulltime job).

Kies voor jezelf!
Doe niet een job omdat mensen je verteld hebben dat die job je gelukkig zou maken. Dat die job je de inkomsten gaat geven, om een gelukkig leven te gaan kunnen leiden. Het is niet omdat die job hen gelukkig kan maken, het je ook gelukkig zal maken.

Een job doen zonder er enige connectie mee te voelen, zorgt ervoor dat je je; eenzaam voelt, het je leeg laat voelen, je ongelukkig maakt, elke dag aanvoelt als een sleur, het aanvoelt of je elke dag aan het overleven bent, je niet uit bed wilt komen, elke ochtend blijft snoezen, jezelf niet meer uitdaagt, groeit, …

Waarom zou jij je laatste dag van je leven eigenlijk spijt willen hebben dat je je droom job niet eens hebt uitgeprobeerd? Dat je dag in dag uit een job deed voor iemand anders. Zonder je geapprecieerd, gelukkig en vervuld te voelen?

Het wilt niet zeggen, dat als je loopbaanbegeleiding volgt, je moet veranderen van job! Het is wel heel zinvol en verrijkend voor jezelf om eens om de 6 jaar te kijken naar je eigen loopbaan. Om eens met mij te bespreken hoe je je echt voelt als individu zowel op de werkvloer als erbuiten.

Ik ben er voor je als (loopbaan)coach, om je een gelukkig leven te laten bewandelen. Want jij verdient het om elke dag een job te doen die je gelukkig maakt, die je een vervult gevoel schenkt en je laat stralen.

Liefs Nathalie

https://www.inforegio.be/coaching-n-athelier-hasselt/coaching

#Loopbaanbegeleiding https://www.n-athelier.com/

Dit nieuwsbericht werd gepubliceerd door N_athelier.