Kortenberg

Kortenberg is een gemeente in de provincie Vlaams-Brabant en behoort tot het gerechtelijk arrondissement Leuven. De gemeente telt ruim 19.000 inwoners en ligt ongeveer halfweg tussen Brussel en Leuven.

Gids van Kortenberg

Infogids Kortenberg

Wij maken gidsen voor meer dan 100 gemeenten en steden en daar zijn we ongelofelijk trots op. Zeker omdat er enkel en alleen gidsen worden gemaakt op aanvraag van deze gemeenten en steden. Wij werken nooit in eigen beheer en dat maakt ons uniek in deze branche.

BEKIJK ALLE GIDSEN
Heroplaadbare hoortoestellen van Signia
mei 23

Heroplaadbare hoortoestellen van Signia

U kan bij ons ook terecht voor de heroplaadbare hoortoestellen! De nieuwe heroplaadbare reeks hoortoestellen van Signia biedt U een groot gebruikscomfort. U moet niet langer aan batterijen...
- 10 % lentekorting bij Schoenwinkel Tippito
mei 22

- 10 % lentekorting bij Schoenwinkel Tippito

Of de zon nu schijnt of niet, wij vieren alleszins de lente met een leuke korting van 10% op al de schoenen en sandalen! Gebruik code LENTE in het winkelmandje »
Opendeurdag 2018
maa 1

Opendeurdag 2018

We houden onze jaarlijkse grote opendeurdagen bij Fietsen Verhelst. Dit van 14 maart tot en met 18 maart 2018. Wij hebben een hele ruime keuze van alle soorten kwaliteitsfietsen in de vernieuwde...
Immo Willems
Verwarming & Sanitair SB TechnicsShopa
Elektriciteitswerken VervolecHondenkapsalon Bij Jeube
Sherwin Painting & DecoratingOrthopedie O.S.V.
Hoorcentrum VerannemanF.B.M.B.
Dierenartsenpraktijk Animal CareVerwarming Hermans Service
WZC Ter Burg