Slotenmakerij DHONT Herent

Over ons

 

Slotenmakerij DHONT te Kortenberg is een familiebedrijf met jarenlange ervaring in sloten, sleutels, inbraakbeveiliging en ijzerwaren en dit voor Herent, Kortenberg en Zaventem. Wij geven u deskundig advies in onze winkel of ter plaatse over mechanische inbraakbeveiliging, kluizen en brandkasten, sleutelplannen en nog veel meer. Contacteer Slotenmaker DHONT.

Bekijk onze producten

Slotenmakerij DHONT Zaventem

Diensten

 

Vrijblijvende offerte voor al onze producten en diensten. Door onze jarenlange expertise kunnen wij u professioneel beveiligingsadvies geven. Levering en plaatsing van al onze producten. Inbraakbeveiliging volgens de S3 normen. Het openen van deuren. Goede service na verkoop, ook onderhoudscontracten mogelijk.

Contacteer ons

Slotenmakerij DHONT Tervuren

Specialisatie

 

Slotenmaker DHONT te Kortenberg is gespecialiseerd in mechanische inbraakbeveiliging. Buitendeuren worden beveiligd op 4 punten: het slot, de cilinder, het beslag en de sluitplaat. Eventueel wordt ook de scharnierzijde beveiligd, zeker bij buitendraaiende deuren. Naast het beveiligen van de deuren ook raambeveiliging essentieel.

Lees meer