Keerbergen

Keerbergen is een gemeente in de provincie Vlaams-Brabant en behoort tot het gerechtelijk arrondissement Leuven. De gemeente telt ruim 12.500 inwoners.

Gids van Keerbergen

Infogids Keerbergen

Wij maken gidsen voor meer dan 120 gemeenten en steden en daar zijn we ongelofelijk trots op. Zeker omdat er enkel en alleen gidsen worden gemaakt op aanvraag van deze gemeenten en steden. Wij werken nooit in eigen beheer en dat maakt ons uniek in deze branche.

BEKIJK ALLE GIDSEN
BlueGround licht toe: uw klein pensioen als zelfstandige
sep 3

BlueGround licht toe: uw klein pensioen als zelfstandige

VAPZ (Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen) is daarbij een eerste goede piste. U kunt 8,17 % van het netto beroepsinkomen met een plafond van 3.187,04 euro per jaar in dit product investeren.

Vermits het hier over aftrekbare kosten gaat (zoals uw sociale bijdragen) is er al een...

BlueGround licht toe: op uitstap met het personeel
jul 30

BlueGround licht toe: op uitstap met het personeel

In veel kmo’s is het gebruikelijk dat de bedrijfsleiding en het personeel er jaarlijks gezamenlijk op uit trekken. Het leuke aan zo’n personeelsuitstap is dat je de meeste van uw collega’s op een andere manier leert kennen. Bovendien bevordert zo’n teambuilding de samenhorigheid tussen de...

Jaarlijkse regularisatie van uw sociale bijdragen
jun 29

Jaarlijkse regularisatie van uw sociale bijdragen

BlueGround licht toe: de jaarlijkse regularisatie van uw sociale bijdragen

Als zelfstandige dient u elk kwartaal aan uw sociaal verzekeringsfonds uw sociale bijdrage te betalen. Voor de berekening van de sociale bijdragen baseert dit fonds zich op het netto jaarinkomen dat de fiscale overheid...

Wasserij Prefecta
BlueGround
WoodYou
Asklepios Thuisverpleging
Boomwerken Janssens