Schilderwerken KP Deco

Schilderwerken, behangen, behangwerken en industriele schilderwerken te Keerbergen

Uw schilderwerken, onze zorg!

Wij verfraaien en beschermen uw van interieur tot alle buiten schilderwerken met de meest duurzame afwerking.

Met verf is meer mogelijk dan u denkt... Geen enkele kleur is ons vreemd en met de jarenlange ervaring kunnen wij u kleuren en materialen adviseren die bij uw levensstijl passen. Ons gratis kleuradvies, door een kleurenconsultant, zet u op weg om uw woning kleur te geven in het juiste perspectief.

Bij ons kan je terecht voor een creatieve steun bij het kiezen van het ideale kleurenpallet voor je woning. Maar ook op industrieel vlak bieden wij een veilige en efficiënte oplossing voor al jouw schilderwerken.

Particulier

Wie zoekt naar modern, klassiek of design zit bij KP Deco op rozen. Elk huis heeft zijn persoonlijk karakter, gelukkig maar.

KP Deco is hét decoratiebedrijf in uw buurt dat u hiermee kan helpen. Ons gratis kleuradvies zet u op weg om uw woning kleur te geven in het juiste perspectief. Onze grote waaier van schilder technieken bevat zowel oude als moderne technieken. Zowel klassiek, modern, design, strak tot excentriek wordt door ons duurzaam aangepakt.

Industrie

KP Deco kan ook het stoere werk aan. Voor de industrie verzorgen wij duurzaam schilderwerk in kantoren en signalisatie op de werkvloer waar nodig. Speciaal voor deze service stellen wij ons 7/7 & 24/24u beschikbaar. Zo kunnen de werken uitgevoerd worden zonder hinder van kantoren & werkplaatsen.

KP Deco is hét bedrijf in uw buurt dat u hiermee kan helpen. Wij bieden een duurzame wegmarkering voor werkplaatsen, veiligheid en orde van stapelplaatsen.