Beleef aangename zomers met uw nieuwe airco

Uw draai niet vinden tijdens een hittegolf? Niet kunnen slapen bij aanhoudende hoge temperaturen? Het is verleden tijd wanneer u Klimatisatie Van Winkel Tim een airco laat installeren. U ontdekt kwaliteitsvolle en veelzijdige toestellen tegen erg verrassende prijzen. Uw installateur geeft trouwens graag aan dat airconditioning veel meer kan dan enkel afkoelen.

Veelzijdige functies

Vanuit Bekkevoort plaatst zaakvoerder Tim Van Winkel airco’s in gans Vlaams-Brabant. U zal meteen ervaren dat de huidige systemen veel meer kunnen dan enkel koude lucht blazen. De tevreden klanten krijgen te horen dat de airconditioning in combinatie met het ventilatiesysteem ook kan instaan voor luchtverversing, luchtfiltering, vochtregeling en zelfs voor de verwarming van uw gebouw. Het systeem kan eveneens worden gecombineerd met uw bestaande centrale verwarming.

Naast de airco/warmtepompen plaatst Klimatisatie Van Winkel Tim onder andere ook uw ventilatie. Dankzij een D-systeem recupereert u ook warmte wat zijn voordelen biedt voor het milieu en uw portemonnee.

Nieuwbouw & renovatie

Uiteraard kan u een nieuwbouw meteen laten uitrusten met een airconditioning. Maar ook bij grondige renovaties wordt deze toepassing een aan te raden optie. U kan bijvoorbeeld voor een warmtepomp kiezen om zowel te verwarmen als af te koelen. Deze duurzame toepassing wordt best gecombineerd met vloerverwarming of ventiloconvectoren op lage temperatuur zodat u een laag verbruik ervaart.

Afzonderlijke airco’s

Vraag Klimatisatie Van Winkel Tim eveneens over de mogelijkheden van een individuele airco. In Bekkevoort en omstreken plaatst het deze types in kleine en middelgrote ruimten. Op die manier regelt u de temperatuur in iedere afzonderlijke ruimte of kamer. De installatie ervan verloopt erg vlot en het kan bij zowel een nieuwbouw als bij een bestaande woning. Doordat het verbruik van deze geluidloze toestellen driemaal lager is dan een elektrische verwarming zijn ze ook energievriendelijk.

Contact

Schakel Verwarming Van Winkel in voor al uw vragen over een airconditioning. U wordt uitgebreid geholpen.