Haal alle mogelijkheden uit uw centrale verwarming

Een aangename warmte tijdens de winter en frisse kamers tijdens de hete zomers. Deze combinatie werkt Klimatisatie Van Winkel Tim graag voor u uit. Uw specialist in klimaatregeling voorziet, in overleg met u, in een systeem op maat. Hierbij behoort een centrale verwarming steeds tot de mogelijkheden.

Centrale verwarming

Laat Klimatisatie Van Winkel Tim uit Bekkevoort naar u komen om uw meest ideale verwarmingssysteem te voorzien. Rekening houdend met uw gebouw, budget en andere wensen worden de juiste toepassingen en combinaties geselecteerd. Bij een centrale verwarming legt het bedrijf de nodige leidingen bij u en worden de radiatoren met verwarmingsketel aangesloten. Deze werken worden uitgevoerd bij zowel nieuwbouw als verbouwingen.

Goedkope warmte

Als installateur van warmtepompen, airco en zonneboilers bekijkt de firma met u welke bijkomende systemen mogelijk zijn om duurzaam en energievriendelijk te verwarmen. Een combinatie van deze toepassingen zorgt er mee voor dat u minder energiekosten zal hebben. Een zonneboiler voor warm water of voor de werking van uw vloerverwarming en een warmtepomp voor zowel verwarmen als koelen via uw vloerverwarming of door middel van het lucht-lucht systeem, bieden alleen maar voordelen.

Contact

Denk goed na over de verwarmingsmogelijkheden van uw woning en haal er een ervaren expert bij. Van zonneboilers tot centrale verwarming u ontdekt een ruime waaier aan mogelijkheden bij Klimatisatie Van Winkel Tim.