Klimatisatie Van Winkel Tim

Uw vakman in verwarming, airconditioning en warmtepompen te Bekkevoort

De ideale partner voor uw bouwproject in Bekkevoort

Een aangenaam en gezond klimaat in uw gebouw het hele jaar door wordt voor u geregeld door Klimatisatie Van Winkel Tim uit Bekkevoort. Met meer van vijf jaar ervaring, doorlopende scholing en een veelzijdig aanbod beschikt Tim Van Winkel over alle troeven om uw wensen in praktijk om te zetten.

Verwarming en verkoeling

Uw gecertificeerde installateur, in onder andere warmtepompen en koeltechnieken, kan het klimaat in uw nieuwbouw of verbouwingsproject op verschillende manieren voorzien. Zelfs een combinatie van meerdere toepassingen behoort tot de mogelijkheden. We komen uiteraard ook langs voor herstellingen en ondehroud aan uw systemen.

Verbouwingen

Verwarming Van Winkel gaat nog verder en staat u eveneens bij met algemene renovatiewerken of de aankleding uw nieuwbouw. Met één aannemer zullen verbouwingen of de inrichting van uw nieuwbouw vlot en volgens uw vooropgestelde schema verlopen. We staan u bij van het eerste advies tot het afwerken van de laatste details.

Contact

Voel u één van de tevreden klanten van Verwarming Van Winkel uit Bekkevoort en contacteer ons voor uw plannen. Met een vrijblijvende offerte gaat de samenwerking ongetwijfeld goed van start.