Recensies

Bernadette Remory
Ik heb het sleutelbeen op verschillende plaatsen gebroken. Een revalidatie van lange tijd. Heel pijnlijk, maar van de eerste keer dat ik in het zwembad kwam, wist ik dat ik op de juiste plaats was. Een zwembad dat niet te groot is, warm water, gedempt licht, achtergrondmuziek, een echte aanrader!! In het water voel je de pijn veel minder. De begeleiding is top!!! Vriendelijk en professioneel. Bedankt!!!!
De Mulder-Verberckmoes Kristine De Mulder-Verberckmoes
Juni 2018 ; Rotator cuff operatie rechterschouder incl. biceps afscheuring juni verplichtten mij tot intensieve revalidatie van minstens 6 maand. Vandaag nog geen 4 maand verder heb ik mijn zelfredzaamheid terug dankzij het team van Aquafitcenter en niet in het minst dankzij de zeer professionele hulp van Helga , De gepersonaliseerde fysische therapie in combinatie met hun morele ondersteuning en blijvende motivatie zijn van onschatbare waarde voor mijn genezingsproces ! Mijn meest oprechte dank aan Isabelle en Helga.
Ilse De Baerdemaeker
Reeds 2 maal ben ik geopereerd aan de schouder. De 1ste keer had mijn huisarts mij doorverwezen naar Aquafitcenter Gooik. De aquatherapie geeft echt een meerwaarde in het genezingsproces van mijn behandeling. De mensen helpen je steeds op een professionele manier en altijd met de glimlach.
Dank je wel Isabelle, Helga en Nancy

Schrijf een recensie