Zuivelproducten

Om te beginnen hebben wij verschillende producten van de Hollebeekhoeve in ons gamma. Hun slogan: “Wat de natuur maakt, smaakt!” liegt er niet om. Hun zure room en verse karnemelk zijn heerlijk om in de zomer allerlei bereidingen mee te maken of om zo op te eten / drinken! Ook hun melkerijboter is erg smakelijk! Zij hebben een uitgebreid gamma waar je bij onze webshop verschillende artikels van kan terugvinden.

Buiten verse producten van de Hollebeekhoeve verkopen wij ook nog lekkere desserten van de Wolfskamer. Zij hebben met hun jarenlange ervaring de beste recepten weten te vinden voor chocomousse, rijstpap, platte kaas, panna cota, pudding, drinkyoghurt… gemaakt van hun eigen verse koemelk!

De Deckxhoeve biedt zakken verse melk aan. Met hun vetgehalte van 42% is deze melk ideaal om zelf rijstpap, ijs… te maken of om gewoon te drinken!

Als laatste verkopen wij ook nog verschillende producten van Catharinadal. Zij hebben met hun Achelse blauwe (=schimmelkaas) al verschillende prijzen gewonnen. Net als hun andere kazen proberen zij al hun zuivelproducten tot in de nauwkeurigheid perfect te maken! Wij verkopen verschillende harde kazen (noten, gember, met Achelse trappist, brandnetel, jonge, belegen) en smeerkazen met Griekse kruiden, met pikante kruiden, met gember / mierikswortel, met olijven. Lekker om bij de tv te soppen, lekker in de soep, lekker op de boterham…

Zuivelproducten Hoevewinkel Puur Local Retie