Hoevewinkel aanbod rundsvlees

Omdat wij in onze stal steeds verschillende soorten rassen hebben staan, kan ons vers vlees ook van verschillende soorten zijn: Salers, Aubrac, Blonde Aquitaine, Limousins, Charolais, black Angus, Hollstein... 

Alle stukken van deze rassen zijn (op bestelling) verkrijgbaar. Denk dan bijvoorbeeld aan picanha, maminha, bavette, endvogel, kogel...

Kwaliteitsrundsvlees - specialiteit

Onze rassen vragen een aanpak die wat langer duurt en waar dus ook meer geld in wordt gestoken. Voor kwaliteitsvlees is deze specifieke behandeling nodig en hier proberen wij dan ook steeds voor te zorgen! 

Om ons vlees optimaal op smaak te kunnen brengen, worden onze runderen op een duurzame manier gevoederd. Het merendeel van het jaar lopen onze koeien buiten maar krijgen tegen de winter wel kruidenhooi bijgevoerd. De laatste 6 maanden krijgen ze ook nog bierbostel, luzerne en gemalen granen bijgevoederd. Zo verkrijgen ze hun sappig, mals gemarmerd vlees.

Als je ons rundvlees hebt geprobeerd, proef en weet je pas het verschil!

rundsvlees - Hoevewinkel Puur Local - Inforegio.be

Ander vlees

Wij bieden ook varkens-, kalkoen- en kippenvlees aan, net zoals gemengd (rund-varken-kalfsgehakt) vlees. Dit is van collega-boeren. Vers proberen wij zo lokaal mogelijk te werken.

In de vriezer hebben wij specialere soorten zoals Capelin (scharrelvarken) en oma's kip.

Vlees Hoevewinkel Puur Local Retie