Refurbished elektronica is de toekomst
Geplaatst op 16-03-2023

Refurbished elektronica is de toekomst

We zien steeds meer webshops die refurbished producten verkopen en in het specifiek refurbished elektronica. Elektronica kan erg schadelijk zijn voor het milieu. Refurbished elektronica kan een uitkomst zijn voor het besparen van het milieu. Maar hoe kan dit? Wij vertellen je daar graag meer over!

Refurbished elektronica

Ben je net als vele bezig met duurzaamheid en wil je zo veel mogelijk het milieu een handje helpen. Dan is het een goed idee om voor refurbished elektronica te kiezen. Refurbished betekent letterlijk ‘gereviseerd’. Dit is een bekende term die al langer wordt gebruikt in de IT- en computerwereld. Dit zijn producten die opnieuw worden gebruikt na controle en eventuele reparatie. Door deze elektronische producten te hergebruiken, zorg je voor minder CO2-uitstoot. Bij het produceren van nieuwe elektronische apparaten komen er schadelijke stoffen vrij die niet goed zijn voor mens, dier en natuur. Kies je voor een refurbished product dan geef je dit product een tweede leven. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een iPhone 13 en wil je een duurzame versie aanschaffen? Kies dan voor een refurbished iPhone 13. Koop je een refurbished iPhone 13, dan zorg je samen met andere refurbished kopers voor een groenere toekomst.

Goedkoop

Wist je dat je tientallen tot honderden euro’s kunt besparen als je kiest voor refurbished. Een refurbished product kan namelijk tot wel 50% schelen in de prijs. Een refurbished iPhone 13 is goedkoper dan een nieuwe iPhone 13 in de winkel. Je helpt dus niet alleen het milieu een handje mee, maar het is ook nog eens voordeliger voor je portemonnee! Refurbished elektronica is verkrijgbaar in diverse condities. Kies in welke staat je jouw refurbished product wilt en bepaal zelf hoeveel euro’s je wilt besparen. Ga je voor ‘Zo goed als nieuw’ of voor ‘Zichtbaar gebruikt’? Je hebt dit dus zelf in de hand!

Refurbished webshop

Kortom refurbished is dus duurzaam en goedkoop. Dat is ook de reden waarom het erg aantrekkelijk is. Het is niet zo gek dat er steeds meer refurbished webshops erbij komen. Bij Refurbished.be worden alle elektronische apparaten gecontroleerd op meer dan 50 punten. Mocht het nodig zijn worden er onderdelen vervangen of gerepareerd. Dit betekent dat een refurbished product altijd 100% functioneel is. Daarnaast krijg je bij Refurbished.be altijd 3 jaar garantie op je aankoop en kun je profiteren van gratis verzending. Ook kun je altijd terecht bij de klantenservice voor al je vragen. Zo kun je jarenlang genieten van jouw refurbished product bij Refurbished.be.