Een eigen vlag maken blijft effectief reclamemiddel
Geplaatst op 22-03-2023

Een eigen vlag maken blijft effectief reclamemiddel

Een eigen vlag maken blijft nog altijd een effectief reclamemiddel. Zo kunt u vlaggen bedrukken voor verschillende speciale gelegenheden, met elk zijn eigen kenmerken. Van speciale vlaggen voor op het strand, tot aan vlaggen voor bedrijven of een verjaardagsfeest. Welke vlag u ook kiest, het wordt nóg leuker met een eigen bedrukking! Maak uw moment dus persoonlijk met een uniek ontworpen vlag!

Beachvlag voor een strandfeest

Wel eens naar een strandfeest gegaan en herinnert u zich nog de speciale vlaggen en aankleding? Dit materiaal maakt dat het feest nét wat unieker was. Kies dus ook voor dit type promotiemateriaal en ga voor een eigen vlag laten maken!

Met een speciale strandvlag kiest u voor materiaal dat tegen zand en wind kan. De vlaggen zijn al jarenlang populair en zijn door het personaliseren alleen maar populairder geworden. U maakt de vlag vast aan de speciale paal en zet hem vervolgens in een geschikte voet. Zo blijft de vlag het gehele feest goed staan.

De vlag is geschikt voor op het strand door de speciale gaatjes in het materiaal. Hierdoor kan de wind er goed doorheen en zo blijft de vlag het langste mooi.

Gevelreclame door middel van een gevelvlag

Uw kantoor laten opvallen door kwalitatieve gevelreclame? Dat is mogelijk met een eigen ontworpen vlag. Van buitenaf maak u het pand goed herkenbaar voor gasten die langskomen. Dit draagt ook bij aan de vindbaarheid en oogt zeer professioneel.

Een gevelvlag is mogelijk in verschillende afmetingen. Denk bijvoorbeeld eens aan kioskvlag, een driehoek vlag of een vierkante vlag. Voor ieder bedrijf is er een geschikte optie en u vindt altijd een vlag die bij uw kantoor past.

Een wapperende vlag zorgt dus voor aandacht. Laat juw logo of bedrijfsnaam ook op een vlag afdrukken en laat uw bedrijf dus opvallen!

Vlaggenslingers voor persoonlijke feestjes

Geeft u een feestje voor uzelf of voor iemand anders? Maak dit dan extra persoonlijk met een bedrukte vlaggenslinger. Met dit type slingers maakt u het verjaardags-, slagings- of geboortefeest extra speciaal.

Laat mooie foto’s of lieve teksten afdrukken op de slinger en verras iedereen die komt met deze leuke en unieke versiering. Ook zijn deze vlaggen goed te gebruiken op bedrijfsfeesten en evenementen, en zorgen ze voor extra bekendheid dankzij een logo of bedrukking met een feestelijke sfeer.

Mastvlaggen voor bij uw bedrijf

Met een mastvlag zorgt u voor extra zichtbaarheid van uw bedrijf. Vanaf grotere afstanden is uw bedrijfsnaam te zien op deze speciaal ontwikkelde vlaggen. Een logo of eigen ontwerp kunt u op deze grote vlaggen laten afdrukken. Kies voor kwaliteitsvlaggen met de juiste accessoires om ervoor te zorgen dat de vlag altijd strak hangt en goed zichtbaar is. Zo heeft u het meeste profijt van de nieuwe vlag.

Weerbestendige vlag

Geschikte vlag gekozen voor uw situatie? Dan is het ook nog van belang om voor een vlag te kiezen die bestemd is tegen weersinvloeden. Kies voor een vlag van stevig materiaal, zoals polyester. Dit kan tegen storm en regen en vergroot de levensduur van uw vlag.

Ook de afwerking van de vlag draagt bij aan de levensduur. Kies de juiste accessoires om de vlag vast te maken, neer te zetten of op te hangen en laat deze altijd strak hangen. Zo kan er ten alle tijde goed gezien worden welk logo, bedrijfsnaam of andere foto of tekst erop staat.