Dit zijn de beste luiertasrugzakken van 2022
Geplaatst op 5-01-2023

Dit zijn de beste luiertasrugzakken van 2022

Overweeg je om je oude omvangrijke luiertas in te ruilen voor iets praktischer, stijlvols en comfortabelers, zoals een luiertasrugzak? Op zoek naar de beste luiertas voor je volgende reis? Je bent hier aan het juiste adres. Een rugzak luiertas voor op reis is ideaal voor elke vakantie met een baby of peuter. Luiertasrugzakken bieden reizende ouders handsfree toegang om alles aan te pakken wat je met je baby of peuter moet doen. Je hebt genoeg om over na te denken om door de luchthaven te komen wanneer je met een baby vliegt of je peuters hand vasthoudt terwijl je door de drukke straten van de stad loopt. Kies daarom voor een van deze modellen!

Itzy Ritzy Diaper Bag Backpack 

De Itzy Ritzy Luiertas Rugzak ziet er misschien niet zo groot uit, maar je staat voor een verrassing als je hem opent want er is meer dan genoeg voor alles wat je nodig hebt. Twee geïsoleerde zakken en een met vilt gevoerd vak voor waardevolle spullen zijn slechts twee van de zeventien die deze tas heeft! Een van de beste dingen van deze tas is dat hij niet op zichzelf klapt, ook al is hij relatief leeg. Dit zorgt ervoor dat je je altijd chic voelt als je hem draagt!

RUVALINO Travel Backpack Diaper Bag

De RUVALINO multifunctionele reisrugzak heeft een ruim hoofdcompartiment, samen met alle andere onmisbare kenmerken van een luiertas. Gemaakt van lichtgewicht duurzame stof die sterker is dan twill polyester, de tas is zeker gebouwd om lang mee te gaan. Deze populaire unisex-rugzakluiertas wordt geleverd met verschillende opbergvakken en een elastische fleshouder met open bovenkant. Dit is een bijzonder handige functie voor degenen die geen tijd hebben om met flessenzakken te spelen. Een ander pluspunt van deze mooie tas is dat je het eenvoudig kunt combineren met een bijpassend heuptasje.

Upsimples Backpack Baby Diaper Bag

Als je op reis bent, weet je dat een van de grootste problemen een telefoon is die leeg is. Nou, met de Upsimles rugzak luiertas zal dat bijna nooit meer een probleem zijn! Deze betaalbare rugzak van Upsimples wordt geleverd met een USB-oplaadpoort, naast veel ruimte en zelfs een zijvak om babydoekjes met slechts één hand toegankelijk te houden. Een innovatief kenmerk dat het vermelden waard is, is dat het is ontworpen om zowel van boven als van onder te worden geopend, zodat je de spullen van je baby in een mum van tijd kunt bereiken. 

No Reception Club The Getaway Bag

De Getaway Bag van No Reception Club heeft eigenschappen die uniek zijn voor deze reisrugzak voor ouders. Het hoofdvak heeft 2 planken die kunnen worden aangepast, zodat je ruimte hebt voor al je babybenodigdheden. De lijst met functies en zakken gaat maar door, inclusief ouderzakken voor je eigen benodigdheden en een TSA-goedgekeurde laptophoes. Ook in een Ted Baker tas vind je zo’n hoes vaak! In The Getaway Bag zit bovendien een geheim vak voor paspoorten en waardevolle spullen. Je vindt ook een waterdichte zak aan de onderkant voor die vuile kleding of iets anders dat je niet wilt verpesten in je luiertas.