Schrijf een recensie

Kirsten
1 van de eerste dingen waar Hilda mij attent op maakte tijdens de oefeningen was "je hoofd niet laten hangen. Er is geen reden om je hoofd te laten hangen."
Ik merkte op dat ik in het dagelijks leven wel vaker naar beneden keek als ik mij verplaatste. Door deze bewustwording loop ik rechter en ben ik bewuster van mijn houding alsook van mijn omgeving. Dit geeft kracht en geeft meer soepelheid in mijn bewegingen. Ik ben erg dankbaar om les te krijgen van Hilda, zowel de fysieke oefeningen als de filosofische oefeningen!
Hetty Bone
Zeer goede lessen, Zeker doen!!
Ook de begeleidende filmpjes zijn enorm fijn om thuis te gebruiken
Dankjewel Hilda voor de kennis die je met ons deelt.
Je bent een super vrouw ­čĺÜ
Annemarie Schmitz
Es gibt viele Gr├╝nde, warum es sich lohnt, Qi Gong zu ├╝ben:
es f├Ârdert die Konzentrationsf├Ąhigkeit/ es hebt die Stimmung/ es wirkt gegen Stress/es reduziert innere Unruhe/ es nimmt 10000 Sorgen weg/ und,und,und
Hilda Cardinaels leitete uns an mit unerm├╝dlichem pers├Ânlichen Einsatz, viel fundiertem Fachwissen und liebevoller Konsequenz. Und so gelang es uns sogar, uns tapfer mit der Pekingform herumzuschlagen.
In Dankbarkeit f├╝r ein paar wertvolle Jahre zusammen
Annemarie Schmitz Lommel/Be - K├Âln/De
Nicole
Ik ga graag naar de lessen van Hilda om zo een keer in de week op een ontspannen manier les te krijgen zodat ik toch in beweging blijf zonder mijn lichaam te forceren. Ze doet dit op een heel ontspannen en rustige manier, met zeer veel geduld. Heel aangenaam en zeker een aanrader, bedankt Hilda!
Hugo Mondelaers
Hallo Hiilda!
Na mijn kwetsuur aan de ruggenwervel(s) & de vaststelling van eerder zware osteoporose, mocht ik voortaan niet meer bukken, niet doorbuigen, geen zware gewichten optillen, geen contorsies enz. Ik vreesde dat het voorgoed uit was met lessen volgen. Voor mezelf heb ik dan een programma opgesteld van zo'n 25 min. met diverse figuren die ik geleerd had uit Chi Gong en Tai Chi die voor mij geen risico's inhouden. Dit doe ik nu dagelijks (1 à 2maal) met deugddoend gevolg!
En natuurlijk, Hilda, dank zij de prima lessen die ik ook van jou kreeg! Graag kom ik weer terug: Hugo M.