Het Strijkplankje

Uw strijkdienst, strijkhulp en wasdienst voor Diepenbeek en Hasselt

Strijkdienst Diepenbeek & Hasselt

Hebt u een volle agenda, maar zit de mand met vuile was nog voller? Krijgt u de strijk niet gedaan omdat u geen tijd hebt? Kijkt u op tegen die berg ongewassen kleren? Roep dan vandaag nog de hulp in van Het Strijkplankje, de strijkdienst in Diepenbeek die zorgt dat al uw kleding netjes terug in de kast belandt.

Snelle service

Strijkhulp Ramona staat sinds augustus 2017 elke dag voor u klaar zodat u met een gerust hart uw vuile of ongestreken was bij haar kan achterlaten. In haar strijkatelier Het Strijkplankje in Diepenbeek tovert ze uw volle wasmand om in een kreukloos en fris geurende stapel kleding. Uw hemden, broeken en t-shirt waren nog nooit zo proper. Bij Het Strijkplankje wordt de klus binnen de twee dagen geklaard. Hebt u toch sneller dat broekpak, uw favoriete jurk of dat stijlvolle hemd nodig? Laat dit dan zeker weten. Uitbaatster Ramona verzekert u te allen tijde een efficiënte en snelle service waarbij de wensen van de klant voorop staan en dat tegen concurrentiële prijzen.

Geen chemische producten

Wanneer u uw kleding binnenbrengt bij de strijkdienst bent u verzekerd van een kwalitatieve behandeling. Bij Het Strijkplankje worden nooit chemische producten gebruikt waardoor uw kledij niet aangetast zal worden tijdens het was- en strijkproces. De kleuren worden behouden en de stoffen zullen hun kwaliteit niet verliezen. Uw textiel wordt op een goede ouderwetse manier gewassen waardoor u niet hoeft te vrezen voor gekrompen of aangetaste kledingstukken. Natuurlijk ruikt uw frisgewassen kledij ook heerlijk, wat mooi meegenomen is.

Gratis ophaalservice

Binnen een straal van vijf kilometer wordt uw was gratis opgehaald en teruggebracht! U hoeft zich dan helemaal niets meer aan te trekken van die zware wasmanden vol met vuile en ongestreken kleding. Woont u niet binnen deze afstand? Ook dan kan u gebruikmaken van de ophaalservice tegen een kleine meerkost. Per extra kilometer wordt er een vergoeding van 0,50 euro aangerekend. Passeert u zelf toch toevallig aan deze wasdienst? Dan kan u er natuurlijk voor kiezen om uw was zelf binnen te brengen en af te halen.

CONTACTEER ONS VANDAAG NOG!