Een propere was tegen mooie tarieven

Bent u die wasmanden vol strijk beu? Wenst u uw kleding te laten wassen door een professionele wasdienst? Hebt u geen tijd om bovenop uw drukke agenda ook nog eens uw was te doen? Geen nood! strijkatelier Het Strijkplankje biedt u de beste service tegen de mooiste tarieven.

De prijslijst

Heerlijk geurende kledij, frisgewassen textiel, niets is leuker dan een kast vol propere en mooi gestreken kledingstukken. Bent u benieuwd naar de concurrentiële prijzen? Bekijk dan hier de tarieven! Deze worden berekend op basis van het volume. U kan bovendien zelf beslissen welke diensten u wenst te gebruiken. U kan uw kleding enkel laten strijken, maar ook de combinatie van wassen en strijken is mogelijk. Uw was kan bovendien gratis opgehaald worden door de ophaaldienst wanneer u binnen een straal van vijf kilometer woont. Anders wordt er een kleine meerkost aangerekend van 0,50 euro per extra kilometer, alsook wordt er een meerprijs aangerekend van €1 voor hemden.

Strijken

Bekijk hier de zachte prijsjes voor het strijken van uw wasgoed.

Een box van 30 liter €11
Een box van 60 liter €22

Wassen en strijken

U kan uw kleding ook laten wassen en strijken. Indien u voor deze dienst kiest, worden de volgende tarieven gehanteerd:

Een box van 30 liter €22
Een box van 60 liter €42

Neem contact op

Hebt u nog vragen over de service die strijkdienst Het Strijkplankje in Diepenbeek u te bieden heeft? Bent u geïnteresseerd en wenst u uw was toe te vertrouwen aan strijkhulp Ramona? Neem dan vandaag nog contact op.