Manicure (30 min)

Stap binnen in een wereld van elegantie en verfijning met onze betoverende manicure behandeling. Laat je handen verwennen en transformeer ze tot ware blikvangers.

Onze ervaren manicure-experts beginnen met het een ontspannend handbadje om je handen te verzachten en te hydrateren. Vervolgens worden je nagels verzorgd, waarbij ze ze vakkundig in vorm vijlen en de nagelriemen zachtjes terugduwen voor een perfecte basis.

Daarna volgt een kalmerende handmassage met luxueuze hydraterende crème, waardoor je handen zijdezacht aanvoelen en je helemaal tot rust komt.

Manicure deluxe (70 min)

Onze ervaren manicure-experts beginnen met het verzorgen van je nagels, waarbij ze ze vakkundig in vorm vijlen en de nagelriemen zachtjes terugduwen voor een perfecte basis. Vervolgens geniet je van een ontspannend handbadje om je handen te hydrateren en te verzachten.

Na het zorgvuldig verzorgen van je nagels, is het tijd voor een exfoliërende handscrub om dode huidcellen te verwijderen en je huid te verjongen. Daarna volgt een kalmerende handmassage met luxueuze hydraterende crème, waardoor je handen zijdezacht aanvoelen en je helemaal tot rust komt.

Stap naar buiten met een gevoel van luxe en zelfvertrouwen, wetende dat je handen zijn omgetoverd tot ware juweeltjes. Ervaar de magie van onze manicure behandeling en geef jezelf de aandacht en verzorging die je verdient.

Pedicure (60 min)

Stap binnen in een oase van ontspanning en verjonging voor je voeten met onze heerlijke pedicure behandeling. Laat je voeten vertroetelen en geef ze de aandacht die ze verdienen.

Onze deskundige pedicure-specialisten beginnen met een zorgvuldige reiniging van je voeten, waarbij ze de nagels knippen en vijlen voor een perfecte vorm. De nagelriemen worden voorzichtig verzorgd en eventuele hoekjes worden verwijderd, zodat je nagels er prachtig uitzien.

Vervolgens worden eeltplekken zachtjes geweekt en met een eeltmesje verwijderd, samen met eeltpitjes, eksterogen en likdoorns, zodat je voeten weer zacht en glad aanvoelen. Na deze grondige behandeling wordt de huid afgewerkt met een voetrasp en rijkelijk ingesmeerd met voedende voetcrème.

Stap naar buiten met een gevoel van luxe en zelfvertrouwen, wetende dat je voeten zijn omgetoverd tot ware kunstwerkjes. Ervaar de magie van onze pedicure behandeling en geef jezelf de aandacht en verzorging die je voeten verdienen.

Pedicure deluxe (110 min)

Stap binnen in een oase van rust en verwennerij voor je voeten met onze betoverende pedicure behandeling. Laat je vermoeide voeten verwennen en transformeer ze tot ware pronkstukken.

Onze deskundige pedicure-specialisten beginnen met een zorgvuldige reiniging van je voeten, waarbij ze de nagels knippen en vijlen voor een perfecte vorm. De nagelriemen worden voorzichtig verzorgd en eventuele hoekjes worden verwijderd, zodat je nagels er prachtig uitzien. Vervolgens worden eeltplekken zachtjes geweekt en met een eeltmesje verwijderd, samen met eeltpitjes, eksterogen en likdoorns, zodat je voeten weer zacht en glad aanvoelen. Na deze grondige behandeling wordt de huid afgewerkt met een voetrasp.

Vervolgens volgt een verkwikkende scrub om dode huidcellen te verwijderen en je voeten te verjongen. Na de scrub is het tijd voor een ontspannende voetmassage met luxueuze hydraterende crème, waardoor je voeten zijdezacht aanvoelen en je helemaal tot rust komt.

Stap naar buiten met een gevoel van luxe en zelfvertrouwen, wetende dat je voeten zijn omgetoverd tot ware kunstwerkjes. Ervaar de magie van onze pedicure behandeling en geef jezelf de aandacht en verzorging die je voeten verdienen.

Lakken nagels

Lichaamsmassage (60 min)

Klassieke ontspanende massage

Rugmassage (30 min)

Rug-en lichaamsmassage: Laat je betoveren door een lichaamsmassage of rugmassage, een zalige behandeling die een weldaad is voor lichaam en geest. Ervaar de kalmerende aanraking van zachte tot stevige druk op de spieren en weefsels, die spanning en stress verlicht, de bloedcirculatie stimuleert en de spieren laat ontspannen. Deze hemelse ervaring biedt verlichting bij pijnlijke knopen en bevordert een gevoel van algemeen welzijn en diepe ontspanning. Laat jezelf onderdompelen in een oase van rust en geniet van de onmiskenbare voordelen voor je lichaam en geest.


Gelaatsverzorging

Gelaatsverzorging - Mini (40min)

Laat je verwennen met onze Gelaatsbehandeling - mini, een heerlijke verwennerij voor je huid! Deze behandeling begint met een grondige reiniging en scrub om je huid te verfrissen en te verjongen. Daarna worden de vervelende zwarte puntjes voorzichtig verwijderd, zodat je huid weer glad en stralend wordt.

Vervolgens wordt er een masker aangebracht dat speciaal is afgestemd op jouw huidtype, om je huid te voeden en te hydrateren. Na de behandeling worden er luxe serums, oogcrèmes en dag- of nachtcrèmes ingemasseerd, waardoor je huid wordt gevoed en verzorgd tot in de diepste lagen.

Stap naar buiten met een huid die weer straalt van vitaliteit en een natuurlijke gloed. Laat jezelf verwennen en geniet van het gevoel van frisheid en schoonheid na onze Gelaatsbehandeling - mini.

Gelaatsverzorging - Basis

Laat jezelf onderdompelen in onze heerlijke Gelaatsbehandeling - basis, een ware verwennerij voor je huid! Deze behandeling begint met een zachte reiniging en verkwikkende scrub, om je huid te verfrissen en te verjongen. Onzuiverheden, worden zorgvuldig verwijderd, zodat je huid weer stralend en zuiver aanvoelt.

Geniet vervolgens van een zalige 10 minuten durende massage, die niet alleen je huid verwent, maar ook je geest tot rust brengt. Daarna wordt er een masker aangebracht dat speciaal is afgestemd op jouw huidtype, om je huid te voeden en te hydrateren.

Na de behandeling worden er luxe serums, oogcrèmes en dag- of nachtcrèmes aangebracht, die je huid verzorgen en beschermen tegen de dagelijkse invloeden van buitenaf.

Stap naar buiten met een stralende huid en een gevoel van totale ontspanning en verjonging. Laat jezelf verwennen en geniet van het gevoel van schoonheid en luxe na onze Gelaatsbehandeling - basis.

Gelaatsverzorging - Deluxe

Laat jezelf verwennen met onze weelderige Gelaatsbehandeling - deluxe, een totale verjonging voor je huid en geest! Deze behandeling begint met een zachte reiniging en verkwikkende scrub, om je huid te ontdoen van onzuiverheden en een frisse uitstraling te geven. Vervolgens worden eventuele onzuiverheden zorgvuldig verwijderd, zodat je huid weer straalt van zuiverheid.

Geniet daarna van een zalige 20 minuten durende massage, die je niet alleen een gevoel van totale ontspanning geeft, maar ook je huid diep voedt en verzorgt. De massage strekt zich uit over je gezicht, hals en schouders, en laat je helemaal wegdromen.

Na de massage wordt er een masker aangebracht dat speciaal is afgestemd op jouw huidtype, om je huid te hydrateren en te voeden. Terwijl het masker zijn werk doet, worden je handen verwend met een heerlijk masker en een ontspannende massage.

Tot slot worden luxe serums, oogcrèmes en dag- of nachtcrèmes ingemasseerd, die je huid verzorgen en beschermen tegen dagelijkse stressfactoren.

Stap naar buiten met een stralende huid en een gevoel van totale verjonging en luxe. Laat jezelf verwennen en geniet van het gevoel van schoonheid en welzijn na onze Gelaatsbehandeling - deluxe. 

Epilatie

Wenkbrauwen, bovenlip, kin en wangen


Therapeutische behandelingen

Voetreflexologie (60 min)

Laat een voetreflexmassage je direct uit je hoofd halen en terugbrengen naar je innerlijke kracht. Het is een ervaring van diepe ontspanning en innerlijke rust.

Je voeten dienen als een kaart van je hele lichaam, waarbij de drukpunten op de voeten overeenkomen met specifieke organen en zenuwen. Met voetreflexologie worden deze reflexzones gemasseerd, wat een aangename, natuurlijke en veilige manier is om je algehele gezondheid te bevorderen. Het helpt het natuurlijke evenwicht in je lichaam te herstellen en stimuleert bovendien het immuunsysteem.

Laat jezelf verwennen met deze helende behandeling en ontdek de kracht van voetreflexologie voor een betere balans en welzijn.

Therapeutische behandelingen:

Therapeutische behandelingen zijn gericht op het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van het individu door middel van verschillende technieken en benaderingen. Deze behandelingen zijn vaak ontworpen om specifieke gezondheidsproblemen aan te pakken, zoals pijn, stress, spanning of emotionele trauma's. Ze kunnen bestaan uit verschillende vormen van therapie, zoals cranio-sacraal therapie, rozenkwarts massage, energetische massage en meer. Het doel van therapeutische behandelingen is om het lichaam in balans te brengen, de natuurlijke genezingsprocessen te stimuleren en een gevoel van algeheel welzijn te bevorderen.

Cranio sacraal therapie

Stap binnen in de wereld van Cranio Sacraal therapie, een verfijnde benadering van complementaire geneeskunde die gericht is op het bevorderen van gezondheid en welzijn door het stimuleren van het natuurlijke zelfherstellend vermogen van het lichaam. Dit unieke therapieconcept richt zich op het craniosacraal systeem, bestaande uit de hersenen, het ruggenmerg en het hersenvocht, en erkent de subtiele ritmische beweging die de gezondheid van het lichaam beïnvloedt.

Tijdens een sessie Cranio Sacraal therapie gebruikt de therapeut zachte aanrakingen en subtiele manipulaties om blokkades en spanningen in dit systeem op te heffen. Door deze technieken wordt de doorstroming van hersenvocht verbeterd, waardoor het lichaam zichzelf kan genezen en in harmonie kan komen.

Cranio Sacraal therapie wordt vaak ingezet bij diverse gezondheidsproblemen, zoals hoofdpijn, rugpijn, stress, emotionele trauma's en slaapproblemen, om er maar een paar te noemen. De diepe ontspanning die het biedt, wordt vaak ervaren als helend en rustgevend.

Belangrijk om op te merken is dat Cranio Sacraal therapie geen vervanging is voor reguliere medische behandeling, maar eerder een aanvullende benadering die kan helpen bij het bevorderen van algeheel welzijn en het verminderen van klachten. Kom en ontdek de kracht van Cranio Sacraal therapie voor een diepere balans en gezondheid van lichaam en geest.

Energetische massage

De energetische massage is een verfijnde behandeling die zich richt op het in balans brengen van de energiestromen in het lichaam. Door middel van zachte aanrakingen en doelgerichte manipulaties worden blokkades in de energiebanen opgeheven, waardoor de natuurlijke energiebalans wordt hersteld. Deze massage helpt niet alleen bij het verminderen van spanning en stress, maar bevordert ook een diepe ontspanning en een gevoel van welzijn. Laat jezelf onderdompelen in de helende kracht van de energetische massage en ervaar een hernieuwde vitaliteit en innerlijke harmonie.

Yogi-Malu massage

Laat je betoveren door de Yogi-Malu massage, een diep rustgevende ervaring die je naar een staat van innerlijke harmonie brengt. De yogi-mannetjes, gebeeldhouwd uit hout, vertegenwoordigen het aardelement en symboliseren bescheidenheid, kracht, energie en de oneindige cirkel van het leven.

Het doel van deze massage is meer dan alleen fysieke ontspanning:

Het bevrijdt je van oude emoties en blokkades. Het helpt je sneller los te laten wat je niet langer dient. Het leidt tot een diepe innerlijke vrede en sereniteit. Laat jezelf onderdompelen in deze bijzondere behandeling en ontdek de kracht van de Yogi-Malu massage voor een diepgaande transformatie van lichaam, geest en ziel.

Rozenkwarts massage

De rozenkwarts, met haar zachte, roze gloed, symboliseert zelfliefde, compassie en het koesteren van liefde voor anderen.

De rozenkwarts massage is een delicate behandeling die gebruik maakt van de helende eigenschappen van rozenkwarts kristallen. Tijdens de massage worden de gladde rozenkwarts stenen over de huid bewogen met zachte, vloeiende bewegingen. Dit helpt niet alleen om spanning en stress te verminderen, maar ook om liefde, compassie en emotionele genezing te bevorderen. De rozenkwarts massage staat bekend om haar kalmerende en verzachtende effecten, waardoor het een perfecte behandeling is voor het bevorderen van innerlijke rust en welzijn.

Jade massage

De jade massage is een verkwikkende en ontspannende behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van gladde jade stenen. Deze stenen worden verwarmd en op strategische punten op het lichaam geplaatst, waar ze helpen bij het loslaten van spanning en het stimuleren van de energiestroom. Tegelijkertijd worden de stenen zachtjes over de huid bewogen, wat zorgt voor een diepe ontspanning en verlichting van spierpijn, reuma pijnen. Ondersteund bij het los laten van negatieve emoties. Verlicht prikkelbaarheid, rusteloosheid en vermoeidheid. De jade massage staat bekend om haar kalmerende effecten en het bevorderen van een gevoel van welzijn en balans.

Oorkaarstherapie met lymfe massage gelaat

Ervaar je regelmatig hoofdpijn, migraine, slaapproblemen, of kamp je met verstopte sinussen of een verkoudheid? Dan kan een oorkaarsbehandeling de ideale oplossing zijn!

Tijdens de oorkaarsbehandeling krijg je ook een lymfemassage, die niet alleen je afweersysteem versterkt, maar ook afvalstoffen uit je lichaam afvoert. Het hoofddoel van deze behandeling is om het belangrijke doorstroomsysteem te zuiveren en te regenereren. In combinatie met de oorkaarsen zorgt dit voor een optimale zuivering en brengt het jouw energievelden in balans.

Let op: ik bied GEEN oorkaarsbehandelingen aan aan klanten met oorontsteking, tijdens zwangerschap, bij hoge bloeddruk, epilepsie, bij oorbuisjes, bij een beschadigd of geperforeerd trommelvlies, enzovoort.


Beauty at Home

Van free time naar me-time

Ik bied je een extra dienstverlening. Nini’s Beauty and More aan huis! Geraak jij niet tot bij mij in het salon dan kom ik tot bij jou. Nini Beauty & More werkt lokaal binnen een straal van 10 km rond Beringen. Gelieve voor aan huis behandelingen geen afspraak te maken via de online agenda maar met mij contact op te nemen.