Manicure (30 min)

De nagels worden bijgevijld en worden nadien in een warm hand badje gedaan. Nadien worden de nagelriemen verzorgd en worden de velletjes weggenomen waar nodig. Als finish handcreme en eventueel glanslaagje op de nagels.

Pedicure (60 min)

Bij een pedicure worden de voeten zuiver gemaakt, nagels geknipt en gevijld. De nagelriemen worden proper gemaakt, hoekjes worden verwijderd. Eelt word geweekt en weggesneden met een eeltmesje, eeltpitjes, eksterogen, likdoorns worden verwijderd. Nadien wordt het afgewerkt met de voetrasp en een voetcrème.

Pedicure deluxe (110 min)

Pedicure - deluxe worden de voeten verzorgd (nagels knippen en vijlen, nagelriemen proper maken, eventuele eeltpitten eksterogen en ingegroeide nagels verwijderen, eelt verwijderen). De voeten worden gescrubd om de dode huidcellen los te maken. De nagels worden gevoed met een olie om droge nagels te voorkomen. Er word vervolgens een voetmaskertje gelegd voor de huid te voeden, deze laten we eventjes inwerken. Nadien worden de voeten gemasseert; een voetmassage zorgt voor een ontspannend gevoel; het geeft rust in heel ons lichaam. Als laatse word er een doorschijnende glanslaag op de nagels gelakt.

Manicure deluxe (70 min)

Manicure - deluxe worden de handen verzorgd (nagels gevijld, nagelriemen proper maken met een handbadje). De handen worden gescrubd om de dode huidcellen los te maken. De nagels worden gevoed met een olie om droge nagels te voorkomen. Er word vervolgens een handmaskertje gelegd voor de huid te voeden, deze laten we eventjes inwerken. Nadien worden de handen gemasseert; een handmassage zorgt voor een ontspannend gevoel. Als laatse word er een doorschijnende glanslaag op de nagels gelakt.

Lakken nagels

Lichaamsmassage (60 min)

Klassieke ontspanende massage

Rugmassage (20 min)


Gelaatsverzorging

Gelaatsverzorging - Mini (40min)

Gelaatsbehandeling - mini bestaat uit het reinigen en scrubben van het gelaat. Nadien worden de zwarte puntjes uitgeduwd. Vervolgens word er een maskertje gelegd voor jou huidtype. Na de bahendeling word er een serum,oogcrème en dag/nacht crème ingemasserd. Nadien voelt je huid weer fris aan met een mooie éclat.

Gelaatsverzorging - Basis

Gelaatsbehandeling - basis bestaat uit het reinigen en scrubben van het gelaat. Onzuiverheden worden verwijderd (epileren wenkbrauwen zijn hier inbegrepen). Vervolgens word er gedurende 10 min een rustgevende massage gegeven vervolgd door een maskertje voor jou huidtype. Na de bahandeling word er een serum, oogcrème en dag/nacht crème.

Gelaatsverzorging - Deluxe

Gelaatsbehandling - deluxe bestaat uit het reinigen en scrubben uw gelaat. Vervolgens worden de eventuele onzuiverheden verwijderd (het epileren van de wenkbrauwen zijn inbegrepen). Nadien word er 15 min een rustgevend massage geven over het gelaat, hals en schouders. Na de massage word er een maskertje gelegd voor jou huidtype die we 10 min laten inwerken. Na de behandeling word er een serum, oogcreme en dag/avond crème ingemasserd. Tijdens de behandeling word er een maskertje gezet op de handen die tijdens de gelaatsmassage eventjes gaat inwerken en tijdens het inwerken van het gelaatsmasker worden de handen gemasseert.

Relax max (75 min)

Bij deze gelaatsverzorging worden de hals en de schouders meegenomen. Er word geëpileerd waar gewenst (wenkbrauwen zijn in de prijs inbegrepen). Vervolgens wordt het gelaat goed zuiver gemaakt met de aangepaste producten, zwarte puntjes uit geduwd, een uitgebruide ontspannende massage en als laatste masker die ongeveer 10 minuten inwerkt. Alles wordt afgenomen en er wordt serum, oogcreme en dagcreme aangebracht.

Basis gelaatsverzorging (60 min)

Hier wordt de hals en schouders niet meegenomen. Er wordt hier ook de zelfde werkwijze gewerkt als bij de relax max

Epilatie

Wenkbrauwen, bovenlip, kin en wangen


Therapeutische behandelingen

Voetreflexologie (60 min)

Dit is een manuele therapie die bestaat uit drukpuntenmassage op de reflexzones in de voet. Deze zijn verbonden met organen, delen van het lichaam en vele energiebanen. Dit is een aangename, natuurlijke en veilige methode om ons gezondheid, lichaamlijke en emotionele klachten te bevorderen. Maar ook geeft het een ontspannede gevoel (stress tegen gaan), werken we ook naar een nieuw evenwicht in het lichaam, energieblokkades losmaken, burnouts en terug in uw kracht zettten. Ons terug in het hier en nu brengen.

Cranio sacraal therapie (60 min)

Voel je je niet goed in jouw vel? Ga je gebukt onder stress? Heb je pijn? Misschien kan ‘Cranio Sacraal Therapie’ jou wel verlichting brengen. In het kort, voor een sessie dient er comfortabele en loszittende kledij gedragen te worden. Vervolgens gaat u op uw rug, op de behandeltafel liggen. Tijdens de behandeling, door zachte aanrakingen, ga ik als therapeut jouw cranio sacraal ritme volgen. Jouw lichaam krijgt de ruimte om te bewegen om belemmeringen aan te pakken. Bovendien werkt de therapie zeer ontspannend en is het tevens een ideale manier om tot rust te komen.
Voor wie? Cranio Sacraal Therapie is geschikt voor praktisch iedereen. Voor volwassenen en kinderen.


Beauty at Home

Van free time naar me-time

Ik bied je een extra dienstverlening. Nini’s Beauty and More aan huis! Geraak jij niet tot bij mij in het salon dan kom ik tot bij jou. Nini Beauty & More werkt lokaal binnen een straal van 10 km rond Beringen. Gelieve voor aan huis behandelingen geen afspraak te maken via de online agenda maar met mij contact op te nemen.