Manicure (30 min)

De nagels worden bijgevijld en worden nadien in een warm hand badje gedaan. Nadien worden de nagelriemen verzorgd en worden de velletjes weggenomen waar nodig. Als finish handcreme en eventueel glanslaagje op de nagels.

Pedicure (60 min)

Bij een pedicure worden de voeten zuiver gemaakt, nagels geknipt en gevijld. De nagelriemen worden proper gemaakt, hoekjes worden verwijderd. Eelt word geweekt en weggesneden met een eeltmesje, eeltpitjes, eksterogen, likdoorns worden verwijderd. Nadien wordt het afgewerkt met de voetrasp en een voetcrème.

Lakken nagels

Sopolosh

Op uw gezonde nagel wordt een skin geplaatst (papiertje). Nadien wordt er een nagellak aangebracht die uitgedroogd wordt onder een ledlicht. U heeft +- 14 dagen mooi gelakte nagels met een mooie glans. Wordt snel verwijderd zonder de natuurlijke nagel te beschadigen. Volledig respect voor de natuurlijke nagel! Uw nagels worden er steviger van en hebben een mooie glans!

Lichaamsmassage (60 min)

Klassieke ontspanende massage

Rugmassage (20 min)


Gelaatsverzorging

Relax max (75 min)

Bij deze gelaatsverzorging worden de hals en de schouders meegenomen. Er word geëpileerd waar gewenst (wenkbrauwen zijn in de prijs inbegrepen). Vervolgens wordt het gelaat goed zuiver gemaakt met de aangepaste producten, zwarte puntjes uit geduwd, een uitgebruide ontspannende massage en als laatste masker die ongeveer 10 minuten inwerkt. Alles wordt afgenomen en er wordt serum, oogcreme en dagcreme aangebracht.

Basis gelaatsverzorging (60 min)

Hier wordt de hals en schouders niet meegenomen. Er wordt hier ook de zelfde werkwijze gewerkt als bij de relax max

Epilatie

Wenkbrauwen, bovenlip, kin en wangen


Voetreflexologie

Voetreflexologie (60 min)

Dit is een manuele therapie die bestaat uit drukpuntenmassage op de reflexzones in de voet. Deze zijn verbonden met organen, delen van het lichaam en vele energiebanen. Dit is een aangename, natuurlijke en veilige methode om ons gezondheid, lichaamlijke en emotionele klachten te bevorderen. Maar ook geeft het een ontspannede gevoel (stress tegen gaan), werken we ook naar een nieuw evenwicht in het lichaam, energieblokkades losmaken, burnouts en terug in uw kracht zettten. Ons terug in het hier en nu brengen.


Beauty Party + Frans

Wilt u uw dochter en haar vriendinnetjes verassen met Beauty Party! Dan tover ik jou leefruimte om in een schoonheidssalon. Ik zal de Beauty queen en haar vriendinnetjes een leuk verwenmoment geven gedurende 2 uur waar ze ook leren hoe ze hun huid verzorgen en ook Frans leren.

Verwachtingen

  • We maken ons eigen handpeeling en gezichtsmasker.
  • We gaan eerst onze handen peelen met onze zelfgemaakte peeling en gaan ze nadien inmasseren met een handcréme.
  • Nadien gaan we leren hoe we ons gezicht verzorgen en brengen we ons zelfgemaakte gezichtmasker aan. We laten deze 10 minuten inwerken.
  • Terwijl gaan we ons nagels lakken.
  • Natuurlijk brengen we ons eigen make-up aan.
  • Ondertussen leren we een paar woorden Frans.

Voorwaarden

  • Max. 6 kinderen tussen 6 jaar / 14 jaar
  • 19 euro /pp excl. eten en drinken