Schoonheidssalon Nini Beauty & More

Uw schoonheidsspecialiste voor Beringen en Hasselt

Welkom bij Nini Beauty & More, uw schoonheidsinstituut te Beringen!

Ik ben Sandrine. Ik ben al 14 jaar aan het werk als gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Nog steeds geef ik elke dag met veel liefde en passie verzorgingen aan mijn klanten. Mijn klanten gelukkig en ontspannen weer naar huis zien gaan, dat geeft mij voldoening.
De visie van het schoonheidsinstituut is dat jij als klant centraal staat. Je krijgt steeds de nodige individuele aandacht, zorg, ontspanning en positieve energie. Ik neem de tijd voor mijn klanten, om te luisteren naar hun verhaal. Want jij bent uniek!
Naast de schoonheidsverzorging verdiep ik mij in alternatieve verzorgingen zoals cranio sacraal, voetreflexologie en chakra therapeut in wording. Ik wil via deze verschillende verzorging de nodige mentale rust geven, lichaamlijke – en emotionele druk of negativiteit los te laten waardoor je enregieker, sterker …. (en nog veel meer voordelen) door het leven gaat. Ik doe dit ook met heel veel passie en werk heel graag met fijne energiën. In deze energetische massages wil ik mij blijven verdiepen om jullie zo goed mogelijk te kunnen helpen.
Deze visie is de leidraad voor mijn leven. Ik zorg goed voor mezelf om steeds de juiste energie te hebben. Die energie krijg ik vooral van mijn job en ook van mijn twee honden en mijn man. Lekker gaan wandelen in de buitenlucht en tijd samen spenderen met hen of gewoon dingen doen die ik graag doe dat geeft mij energie en geluk in het leven. Gewoon elke dag genieten van wat het leven ons geeft.

Mijn schoonheidssalon in Beringen ligt in een rustige groene omgeving. Kom dus zeker eens langs bij Nini Beauty & More en zie wat ik voor jou kan betekenen. Ik verwelkom je graag in mijn schoonheidssalon met privéparking voor de deur. Tot snel!