Schoonheidssalon Nini Beauty & More

Uw schoonheidsspecialiste voor Beringen

Welkom bij Nini Beauty & More, uw schoonheidsinstituut te Beringen!

IIk ben Sandrine en al 17 jaar lang werk ik als gediplomeerd schoonheidsspecialiste in het prachtige Beringen. Elke dag geef ik met toewijding en liefde verzorging aan mijn gewaardeerde klanten. Niets vervult me meer dan het geluk en de ontspanning te zien op hun gezichten wanneer ze tevreden mijn salon verlaten.

Mijn salon is een toevluchtsoord waar de tijd even stil lijkt te staan, waar diepe ontspanning en rust centraal staan en waar je omhuld wordt door positieve energie. Bij elke behandeling streven we naar harmonie tussen lichaam en geest, waarbij de energetische benadering de essentie vormt. Op die manier kun je nog intenser genieten van de innerlijke rust en positieve energie die je opdoet tijdens een behandeling. Ik neem graag de tijd om naar mijn klanten te luisteren, hun verhalen te horen en te achterhalen waar ze op dat moment behoefte aan hebben, of het nu gaat om een uitgebreide behandeling of een kleine verwennerij. Want ieder individu is uniek!

Naast schoonheidsverzorging verdiep ik me ook in therapeutische behandelingen zoals cranio-sacraal therapie, voetreflexologie en therapeutische massages. Mijn doel is om via deze diverse therapieën jou de broodnodige mentale rust te geven, zodat je lichamelijke en emotionele druk of negativiteit kunt loslaten en weer energiek, dichter bij jezelf en sterker door het leven kunt gaan. Ik blijf mijn talenten ontwikkelen in de wereld van energetische massages en therapieën om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen bijstaan.

Deze visie vormt de kern van mijn leven. Ik zorg goed voor mezelf om altijd de juiste energie te hebben, en mijn twee honden zijn hierbij mijn grootste inspiratiebron. Samen met hen ga ik graag wandelen in de buitenlucht, bij voorkeur in de natuur, en samen leuke activiteiten ondernemen. Deze momenten van samenzijn geven me energie en vervullen me met geluk. Elke dag geniet ik van de geschenken die het leven ons biedt.

Ontspanning is geen luxe maar is essentieel!

Mijn schoonheidssalon, gelegen in het serene groen van Beringen, nodigt je uit om langs te komen bij Nini Beauty & More. Ik verwelkom je graag in mijn salon met privéparking voor de deur.

Je bent welkom!

Sandrine