Alle soorten retouches, ook aan herenkledij

-------

Uw kledij versmallen of verkorten? Een rits vervangen? Uw mooiste zijden blouse in haar oorspronkelijke staat brengen? Klanten kunnen bij ons hun kledingstukken passen bij het binnenbrengen zodat wij met het oog op het beste resultaat en zo democratisch verantwoord mogelijk het kledingstuk kunnen aan passen op het figuur. Cinderella uit Sint-Truiden is alle retouches meester aan uw favoriete kledij. Niet alleen te retoucheren dameskledij is hier trouwens welkom, we verzorgen ook retouches aan herenkleding, zoals kostuums. Ieder kledingstuk krijgt van ons 100% ongebreidelde aandacht.

Ook lederherstellingen en jeansherstellingen

Lederherstellingen en jeansherstellingen zijn onze specialiteit. Uw lederen jas repareren, een rits vervangen in een motorpak, uw jeansbroek versmallen, inkorten, groter of kleiner maken, voeringen, ritsen, scheuren herstellen: wij zorgen ervoor, zonder dat u er iets van merkt met het blote oog.

Uw retouches altijd op tijd

Cinderella hanteert een vaste leveringstermijn voor retouches. Ons vierkoppig team is dan ook perfect op elkaar ingesteld en verricht een groot volume met oog voor detail en zonder ook maar een duimbreed in te boeten op kwaliteit en service. Het resultaat: een eindproduct op maat!

NEEM CONTACT OP MET CINDERELLA VOOR AL UW RETOUCHES!

CONTACTEER ONS