Al uw unieke maatwerk

-------

Ook voor sterk maatwerk moet u bij Cinderella zijn. Alledaagse kleding op maat? Een little black dress die u in uw kast moet hebben hangen? Prachtige feestkleding laten maken? Galakleding voor het einde van het schooljaar? Een unieke trouwjurk of avondjurk op maat? Cinderella is the place-to-be in Sint-Truiden voor maatwerk in unieke kledingstukken of voor al uw bijzondere gelegenheden.

Exclusieve stoffen voor dameskledij

-------

Arlette werkt met enkele vaste bekende leveranciers die op hun beurt aankopen in Parijs Milaan Londen enz. en met een exclusieve stoffencollectie voor een topresultaat. Ieder seizoen kopen we een kleine hoeveelheid mooie prints en combinaties aan. Er zit steevast mooie zijde tussen voor bloezen en kleedjes, alsook gemakkelijke viscose en steevast ook een stofje Chanel. Occasioneel hebben we ook stoffen van ontwerpers als Cavalli, Dolce & Gabbana, Armani, Etro enz. Voor ieders budget is er wel keuze.
Voor de effen stofjes is er een uitgebreid stalenboek met alle mogelijke op elkaar afgestemde kleuren en diverse samenstellingen zoals wol, zijde, kasjmier, katoen ,linnen. Deze kunnen besteld worden en zijn binnen de week leverbaar. Cinderella verzorgt enkel maatwerk voor dames. Voor een gloednieuw herenmaatpak van kop tot teen kunt u hier dus niet terecht.

NEEM CONTACT OP MET CINDERELLA VOOR AL UW RETOUCHES!

CONTACTEER ONS