Vilvoorde

Vilvoorde is een stad in de provincie Vlaams-Brabant, direct ten noorden van Brussel, en behoort tot het gerechtelijk arrondissement Brussel. De stad telt bijna 43.000 inwoners. Vilvoorde ligt aan de Zenne en het Zeekanaal Brussel-Schelde en was traditioneel een industriestad.

Gids van Vilvoorde

Infogids Vilvoorde

Wij maken gidsen voor meer dan 100 gemeenten en steden en daar zijn we ongelofelijk trots op. Zeker omdat er enkel en alleen gidsen worden gemaakt op aanvraag van deze gemeenten en steden. Wij werken nooit in eigen beheer en dat maakt ons uniek in deze branche.

BEKIJK ALLE GIDSEN
Lentekriebeldeals!
maa 12

Lentekriebeldeals!

Lichaamsmassage met heerlijk geurende oliën € 50Manicure en mini gelaat € 69Pedicure en manicure € 65Pedicure en mini gelaat € 62 AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG!
OVER TE NEMEN
feb 14

OVER TE NEMEN

“Het Schoonheidshuisje” gelegen te Houtem, Vilvoorde. Over te nemen: klantenbestand, meubelen en toestellen.De huur van het pand bedraagt € 540Prijs: 13 000 euro.Tel 0496 95 08 95
Winterarrangementen
feb 4

Winterarrangementen

Het Schoonheidshuisje heeft leuke winterarrangementen ❤ Rug /nekmassage + gelaatsmassage € 49 Rug/nekmassage + gelaatsverzorging € 50 Contacteer ons
Accountmanager Yens Sellekaerts
Sitects - Website laten maken
Shopa
Het Schoonheidshuisje