Vilvoorde

Vilvoorde is een stad in de provincie Vlaams-Brabant, direct ten noorden van Brussel, en behoort tot het gerechtelijk arrondissement Brussel. De stad telt bijna 43.000 inwoners. Vilvoorde ligt aan de Zenne en het Zeekanaal Brussel-Schelde en was traditioneel een industriestad.

Gids van Vilvoorde

Infogids Vilvoorde

Wij maken gidsen voor meer dan 100 gemeenten en steden en daar zijn we ongelofelijk trots op. Zeker omdat er enkel en alleen gidsen worden gemaakt op aanvraag van deze gemeenten en steden. Wij werken nooit in eigen beheer en dat maakt ons uniek in deze branche.

BEKIJK ALLE GIDSEN
Herfstarrangement
sep 24

Herfstarrangement

Combinatie van een mini pedicure en een korte rug -nekmassage met heerlijke verwarmende lotion voor spieren en gewrichten. € 38 AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG!
Lentearrangementen
maa 12

Lentearrangementen

Lentekriebelarrangement Korte reiniging van het gelaat gevolgd door een gelaatsmassage gecombineerd met Chinese drukpuntmassage van schouder, nek en hoofdhuid. (35 min -30...
Winterarrangementen
feb 13

Winterarrangementen

Winterarrangementen die u warm houden Bij 'Het Schoonheidshuisje' in Vilvoorde (Houtem) bent u aan het juiste adres om volledig tot rust te komen met de perfecte lichaamsontspanning en...
Shopa
Coaching & Advising
Het Schoonheidshuisje