Nieuws & Activiteiten uit Kortrijk

Hier verzamelen wij alle leuke nieuwsberichten van onze leuke adverteerders. Kijk er eens rustig door, er staat van alles tussen. Van een oesterproeverij of een brillenmodeshow tot mega promoties en leuke creatieve workshops.
Nieuws filter
Actie Horizontale Jaloezieën
sep 19

Actie Horizontale Jaloezieën

15% korting op Aluminium Horizontale Jaloezieën. De actie loopt van 18 september tot en met 31 oktober 2017.

De Horizontale Jaloezieën van Luxaflex zijn super strak en tijdloos modieus. Ze bieden uitstekende lichtregulering en privacy in een stijl die past bij elke inrichting.

Deze actie...

Look van de maand augustus
aug 16

Look van de maand augustus

Geïnspireerd door de mysterieuze aquatinten – dé kleuren van deze zomer!

Deze maand zijn onze stylisten geïnspireerd door de aquakleuren en alle bijbehorende tinten zoals turquoise en teal. Dit kleurenpalet is een plezier om mee te werken. De aantrekkingskracht van aqua tinten zit in zijn...

Exclusieve handbeschilderde porseleinen
maa 9

Exclusieve handbeschilderde porseleinen

Zoals jullie weten heb ik Hors-Série opgericht uit fascinatie voor de kunst en ambacht van andere mensen. Hors-Série bestond uit een mooie combinatie tussen kunst, decoratie, ambacht en design. En, wat is er mooier dan te kunnen vertoeven temidden de prachtige stukken?

Vandaag leg ik mij meer...

Kunst en design te huur
jun 30

Kunst en design te huur

Een kunstwerk eens uittesten in uw bedrijfsruimte voor u het koopt? Of tijdens een event uitpakken met een exclusief designstuk? Het kan! Want in de winkelgalerie Hors-Série kan je sinds oktober 2015 niet alleen kunst, deco-artikelen, meubels gaan bewonderen of kopen, maar ook huren. Als...