Nieuws & Activiteiten uit Haacht

Hier verzamelen wij alle leuke nieuwsberichten van onze leuke adverteerders. Kijk er eens rustig door, er staat van alles tussen. Van een oesterproeverij of een brillenmodeshow tot mega promoties en leuke creatieve workshops.
Nieuws filter
Moto-planet bestaat één jaar
sep 1

Moto-planet bestaat één jaar

Binnenkort bestaat Moto-planet één jaar en daarvoor willen we onze klanten reeds bedanken voor hun vertrouwen.

Het voorbije jaar hebben we verschillende nieuwe merken kunnen toevoegen aan ons gamma. Wij verdelen vandaag de bekende merken zoals Alpinestars, Gaerne, Scott, Lazer, VR46, First...

Vlaamse woonbonus veranderd
apr 25

Vlaamse woonbonus veranderd

Woonbonus is een verzamelnaam voor de fiscale voordelen die burgers kunnen behalen bij het afsluiten van een hypothecaire lening. De naam is kort en simpel, maar het systeem zit best ingewikkeld in elkaar.

Sinds 2004 is de woonbonus een aantal keren aanzienlijk gewijzigd, waarbij de "oudere...

Nieuwbouwproject te Keerbergen
maa 24

Nieuwbouwproject te Keerbergen

Nieuwbouwproject "Residentie Hart van Keerbergen" te Keerbergen.

Reeds meer dan 50% verkocht!

Prachtige nieuw te bouwen appartementen en 1 woning op slechts enkele stappen van het gemeenteplein, een echte topligging! Hoogwaardige afwerking en alle modern comfort. Maak uw keuze uit de 1, 2 of...

E10 benzine en tuinmachines
maa 12

E10 benzine en tuinmachines

Bij E10 benzine wordt 10% ethanol (biobrandstof) toegevoegd. Ethanol is "bijtender" en daarom verdragen niet alle motoren deze brandstof. Carburatoren kunnen hierdoor gaan verstoppen of last krijgen van oxidatie met als gevolg dat de motor slecht gaat draaien.

Speciale brandstoffen zoals Aspen...