Nieuws & Activiteiten uit Antwerpen (provincie)

Hier verzamelen wij alle leuke nieuwsberichten van onze leuke adverteerders. Kijk er eens rustig door, er staat van alles tussen. Van een oesterproeverij of een brillenmodeshow tot mega promoties en leuke creatieve workshops.
Nieuws filter
Nieuw EPC
jan 21

Nieuw EPC

NIEUW EPC

Vanaf januari 2019 krijgt het EPC een nieuw jasje. Het EPC blijft verplicht bij het te koop en te huur stellen van woningen, appartementen, … Wel ziet het EPC er helemaal anders uit en bevat het nieuwe informatie. Het EPC is een stuk visueler, de woning krijgt een label en de...

Pas op met strooizout!
jan 19

Pas op met strooizout!

Pas op met strooizout bij honden!

Als u de hond uitlaat en over gestrooide wegen of paden loopt, maak dan na de wandeling even de voeten van uw hond schoon. De meeste honden gaan anders het zout eraf likken en dit is heel gevaarlijk! Ook de hond laten drinken uit plassen langs gestrooide...

Zwangerschaps- en newbornfotografie
jan 15

Zwangerschaps- en newbornfotografie

Actie bij Fotografie Karin De Vocht te Putte

Boek in maart of april 2018 een newbornshoot en ontvang gratis een mooi fotocadeau ter waarde van 35 euro! Je hebt al een newbornshoot voor 170 euro.
Neem vrijblijvend contact op via mail voor meer info of neem een kijkje op onze website

Luth Juwelen wenst u een oogverblindend 2019!
jan 8

Luth Juwelen wenst u een oogverblindend 2019!

Luth Juwelen wenst u een oogverblindend 2019!

Iedereen bedankt voor het vertrouwen en al het positiefs dat ons in 2018 te beurt viel. We beginnen aan een nieuw jaar met een massa frisse ideeën! Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste creaties en laatste updates?

Schrijf je hier dan ook...

Vrienden-actie bij Hondentrimsalon Ellen
jan 7

Vrienden-actie bij Hondentrimsalon Ellen

Nieuw! 10% korting voor u en uw vriend!

Laat een vriend kennismaken met Hondentrimsalon Ellen te Herentals en ontvang beiden 10% korting! De flyers/formuliertjes zijn te verkrijgen in het trimsalon of je kan gewoon even de foto afdrukken.

Meer info 0496 68 11 61 of...

 Maatwerk
jan 5

Maatwerk

2019,

Een nieuw werkjaar en, bijzonder, een nieuw decreet. Voor Boskat veranderen er een aantal spelregels. Boskat is niet langer een sociale werkplaats. Nu zijn we een maatwerkbedrijf.

Met dit nieuwe maatwerkdecreet lanceert de overheid een campagne. Meer info hier.

Boskat, groen op...

Eindejaar bij Groenonderhoud Boskat
dec 21

Eindejaar bij Groenonderhoud Boskat

Bospad en Boskat bereiden het einde van het jaar voor

Een geslaagd Kerstfeest in de Hubertushoeve in Lichtaart (foto). Voertuigen onderhouden en keuren. De laatste facturen gaan op de Post. Een algemene vergadering met de presentatie van de begroting 2019. Na een droog jaar afsluiten met een...

Originele kerstgeschenkjes bij Boontjes & Co
dec 17

Originele kerstgeschenkjes bij Boontjes & Co

Onze originele kerstgeschenkjes staan klaar

Leuke geschenkjes voor kleine prijsjes... Gepersonaliseerde gevulde koekjesdozen, cava, gin en verschillende biersoorten, verzorgingsproducten,... Voor ieder wat wils. Kom langs bij Boontjes & Co Doopsuiker in Westerlo en ontdek ze allemaal.

...

Maak uw badkamerrenovatie veel aangenamer
dec 12

Maak uw badkamerrenovatie veel aangenamer

Maak uw badkamerrenovatie veel aangenamer met de badkamerwagen

De badkamerwagen kan je huren voor tijdens de verbouwing van je badkamer. Zodat je zonder zorgen toch nog steeds kan douchen. Er zit een douche, toilet, lavabo en verwarming in. Voor meer informatie kan je terecht bij Van...