Affligem

Affligem is een gemeente in de provincie Vlaams-Brabant en behoort tot het gerechtelijk arrondissement Brussel. De gemeente telt ruim 13.000 inwoners, die Affligemnaren worden genoemd.

Gids van Affligem

Infogids Affligem

Wij maken gidsen voor meer dan 120 gemeenten en steden en daar zijn we ongelofelijk trots op. Zeker omdat er enkel en alleen gidsen worden gemaakt op aanvraag van deze gemeenten en steden. Wij werken nooit in eigen beheer en dat maakt ons uniek in deze branche.

BEKIJK ALLE GIDSEN
Yoga voor toekomstige mama's
feb 5

Yoga voor toekomstige mama's

Kom langs bij Studio Yoga Soham te Affligem voor uw zwangerschapsyoga!

We beginnen met een nieuwe speciale les voor de toekomstige mama's. Versterk je lichaam en geest met yoga. Je onderhoudt je lenigheid, traint je spieren en leert diep adem te halen en te ontspannen. Samen met je kindje...

Uurrooster en retributie van de yoga lessen.
feb 5

Uurrooster en retributie van de yoga lessen.

YOGA LESMaandag om 20:00 uur (prenatale les) Dinsdag om 18:30 uur tot 19:30 uur (beginners les) Dinsdag om 20:00 uur tot 21:30 uur (gevorderden) Woensdag om 10:00 uur tot 11:30 uur (beginners les) Woensdag om 15:00 tot 16:00 uur (kinder les) Woensdag om 20:00 uur tot 21:30 uur...
Begin niet onbezonnen met lopen
jan 10

Begin niet onbezonnen met lopen

Wat zijn jou goede voornemens voor het nieuwe jaar? Misschien is beginnen sporten er één van? Voldoende beweging heeft namelijk een zeer positief effect op de gezondheid, zowel fysiek als mentaal, maar begin er niet onbezonnen aan!

Bewegen is gezond enkel onder de juiste omstandigheden. Velen...

Triumfinance
Bouwmaterialen Bouwpunt De Doncker
Alu-Pvc Antoine
Detha Doors
Carrosserie Patriek