Poorten Waltens

Uw specialist te Temse in Aluwalt poorten, hekken, garagepoorten en automatisatie

Poorten

Familiebedrijf Poorten Waltens uit Temse is opgericht in 1994 en werkt volledig met familieleden. Ze zijn gespecialiseerd in aluminium Aluwalt hekken, garagepoorten, brievenbuspalen, automatisatie, slagbomen en toegangscontrole.

Aluwalt

In 2013 hebben ze hun productielijn opgestart en zijn ze zich gaan specialiseren in het zelf ontwerpen, produceren en doorverkopen van geschroefde aluminium hekken onder eigen naam 'Aluwalt'. De aluminium hekken zijn verkrijgbaar van design tot klassiek, in alle uitvoeringen breedtes en hoogtes. Deze worden gepoederlakt in de gewenste RAL kleur, met of zonder structuur.

Garagepoorten & automatisatie

Poorten Waltens biedt u eveneens een ruim assortiment aan garagepoorten zowel voor particuliere als industriële toepassingen. Ze leveren ook slagbomen, toegangscontrole, parlo- of videofonie. Alle herstellingen en onderhoud van uw poort, hek, schuifdeur of slagboom worden door ons zelf uitgevoerd. Zo kan u steeds van een optimale service en kwaliteit genieten. Voor automatisatie maken ze deel uit van de Faac professionals.