Recensies

Tiffany Delmez
De cursus is steeds vol passie en inleving gegeven uit ervaringen uit eigen praktijk.
Goede informatie en je mag ook alles vragen elke vraag zal vakkundig beantwoord worden.
Steeds zeer tevreden en leer steeds opnieuw bij! Bedankt voor de goede cusussen!!
Sacha Van Reyn
Na een hele zoektocht naar privé lessen cosmetische pedicure, ben ik bij Lucia terechtgekomen. Zelf kom ik uit Antwerpen en was het wel een afstand. Maar zo de moeite waard. Een aangename dame met zeer veel know-how, ze staat klaar om je alle tips en tricks te leren. Ook haar theorie lessen zijn echt de moeite waard. Super georganiseerd en geen enkele vraag is teveel.
Muriel Adatoe
Lucia haar cursus is altijd leerrijk. Voldoende uitlegt. Wil je als prof je praktijk uitvoeren? en patiënten op een kwaliteitsvolle manier behandelen, vind ik dat Lucia je hierbij kan helpen 👍🏽en dat doet ze met alle plezier🦶🏼👏🏾
Gael Felsen
Ik heb een opleiding gehad van orthesiologie bij Lucia Vermeulen. Dit is de beste opleiding die ik hierover al gekregen heb! Voldoende info theoretisch en nadien ombrengen in de praktijk op een aangename manier. Ik heb enorm veel bijgeleerd en ben van plan om nog meer opleidingen bij haar te volgen. Echt een aanrader!
Stéphanie Verstraelen
Leuke leerrijke opleiding,
Duidelijke informatie en advies
Op naar de volgende opleiding :-)
Annelien Ventôse
Ik heb de cursus freestechnieken gevolgd bij Lucia en dit was zeer aangenaam. Het was privéles waardoor je veel kan leren en gemakkelijker vragen kan stellen. Ze is super vriendelijk en enthousiast en goed in haar vak. Ze geeft ook zeer goede tips naar gebruik en aankopen van materiaal. Ik ga zeker nog eens terug ondanks de afstand wat ver was voor mij. Maar dit is voor mij de ideale manier om iets bij te leren dus is het de afstand echt wel waard.
ANNICK GONNISSEN
Na wat opzoek werk ben ik bij lucia terecht gekomen , eerst heeft de afstand mij wat tegengehouden 55 minuten, maar ik heb er geen seconde spijt van gehad,nagelregulatie, vilttechnieken, ingegroeide nagels, gellak enz , een ECHTE AANRADER, Lucia werkt met kleine groep, geeft duidelijke uitleg, in 1 woord een TOP VROUW DIE HAAR VAK KENT 👍👍👍👍👍👣🦶👣🦶👣🦶👍👍👍👍
BeautyfeetY2 By Ana
2 bijkomende opleidingen bij haar gevolgd! Een echte aanrader! Door de kleine groepjes heb je de kans om vragen te stellen en tips te verkrijgen. Lessen verlopen vlot en aangenaam.
Tiffny Delmez
Enorm genoten van 2 leerrijke cursussen, echt veel kunnen opsteken en bijleren.
De lessen zijn ook per 2 wat je de ruimte geeft veel vragen te stellen.
Lucia is een zeer aangenaam persoon, geeft ook aangenaam les met veel tips door haar persoonlijke ervaring. Kortom een goede cursus in een leuke sfeer.
Ik kom zeker nog terug! :)
Bedankt
Evelien Mangelschots
Ondertussen 2 opleidingen van Lucia gehad en ik ben fan! De cursus die ik had gevolgd was per 2. Ideaal om zoveel vragen te kunnen stellen als je wou.
Ik ga zeker nog cursussen bij Lucia volgen!😊

Schrijf een recensie