Recensies

dorien golej
de opleidingen zijn super om te volgen
Eline Bevers
Al enkele opleidingen gevolgd bij Lucia. Elke keer opnieuw geeft zij de opleidingen vol passie en enthousiasme! Je krijgt heel wat tips en als je vragen of advies nodig hebt kan je nadien steeds bij haar terecht. Kijk al uit naar de volgende opleiding!
Kalinka Philips
Opleiding op maat van elke pedicure. Veel ervaring, weinig ervaring. De uitleg wordt aangepast op je niveau.

De cursus zit goed in elkaar. Theoretisch, maar ook heel praktisch. Goede tips voor in de praktijk.
Caroline Job
Ik heb een cursus “segmenten” gevolg bij Lucia Vermeulen. Het was echt top. Duidelijke uitleg. Zeker een aanrader om hier privé les te komen volgen.
Driesen Gwenny
Ik heb een leerrijke basis en frees technieken curcus gevolgd een vriendelijke en sympathieke vrouw geeft duidelijke uitleg in een gezellige praktijk niets is haar teveel #Zekereenaanrader# Top en heb ik nog vragen ze is me steeds te woord
Liefs Gwenny x👣❤
Melanie Wong
Ik heb erg last van eelt, online training gevolgd. RVS vijl plus Callus-Softener besteld en mijn voeten waren na de behandeling zo zacht. minder kans op wondjes! Echt geweldig.
Tiffany Delmez
De cursus is steeds vol passie en inleving gegeven uit ervaringen uit eigen praktijk.
Goede informatie en je mag ook alles vragen elke vraag zal vakkundig beantwoord worden.
Steeds zeer tevreden en leer steeds opnieuw bij! Bedankt voor de goede cusussen!!
Sacha Van Reyn
Na een hele zoektocht naar privé lessen cosmetische pedicure, ben ik bij Lucia terechtgekomen. Zelf kom ik uit Antwerpen en was het wel een afstand. Maar zo de moeite waard. Een aangename dame met zeer veel know-how, ze staat klaar om je alle tips en tricks te leren. Ook haar theorie lessen zijn echt de moeite waard. Super georganiseerd en geen enkele vraag is teveel.
Muriel Adatoe
Lucia haar cursus is altijd leerrijk. Voldoende uitlegt. Wil je als prof je praktijk uitvoeren? en patiënten op een kwaliteitsvolle manier behandelen, vind ik dat Lucia je hierbij kan helpen 👍🏽en dat doet ze met alle plezier🦶🏼👏🏾
Gael Felsen
Ik heb een opleiding gehad van orthesiologie bij Lucia Vermeulen. Dit is de beste opleiding die ik hierover al gekregen heb! Voldoende info theoretisch en nadien ombrengen in de praktijk op een aangename manier. Ik heb enorm veel bijgeleerd en ben van plan om nog meer opleidingen bij haar te volgen. Echt een aanrader!

Schrijf een recensie