Recensies

BeautyfeetY2 By Ana
2 bijkomende opleidingen bij haar gevolgd! Een echte aanrader! Door de kleine groepjes heb je de kans om vragen te stellen en tips te verkrijgen. Lessen verlopen vlot en aangenaam.
Tiffny Delmez
Enorm genoten van 2 leerrijke cursussen, echt veel kunnen opsteken en bijleren.
De lessen zijn ook per 2 wat je de ruimte geeft veel vragen te stellen.
Lucia is een zeer aangenaam persoon, geeft ook aangenaam les met veel tips door haar persoonlijke ervaring. Kortom een goede cursus in een leuke sfeer.
Ik kom zeker nog terug! :)
Bedankt
Evelien Mangelschots
Ondertussen 2 opleidingen van Lucia gehad en ik ben fan! De cursus die ik had gevolgd was per 2. Ideaal om zoveel vragen te kunnen stellen als je wou.
Ik ga zeker nog cursussen bij Lucia volgen!😊
Birgit Drees
Héél leerrijke cursussen. Ik heb er nu al 3 gevolgd en allemaal TOP. Duidelijke theorie gekoppeld aan praktijkoefeningen. Gegeven per twee waardoor je de kans krijgt om alles goed in te oefenen en onmiddellijk vragen kan stellen. Ook over het aanschaffen van de nodige producten veel handige en uit de praktijk gehaalde tips. Echte aanrader!!!
Sofie Vincent
Lucia is een persoon die duidelijk veel ervaring heeft en dit prima weet over te brengen.
De lessen worden per 2 gegeven waardoor er een heel goeie interactie is. Stukje theorie afgewisseld met praktijk en heel veel tips. Al 2 opleidingen gevolgd en er staan er nog op het programma. Topper!
Echt een aanrader!
Nasira ettarahi
wauw super leuke lesgeefster. Ze straalt zoveel passie uit en kan die passie ook met liefde doorgeven. fantastisch echt waar de moeite ook qua inhoud heel duidelijk en de curcus opfrissing diabetes voet is echt eên aanrader !! grtjs
Nasira ettarahi
wauw super leuke lesgeefster. Ze straalt zoveel passie uit en kan die passie ook met liefde doorgeven. fantastisch echt waar de moeite ook qua inhoud heel duidelijk en de curcus opfrissing diabetes voet is echt eên aanrader !! grtjs
Nathalie Borgilion
Een topper met zeer uitgebreide kennis van het vak. Vertelt het met zoveel passie en in verstaanbare taal zodat je onmiddellijk mee bent in de materie.
Tinne Van Looveren
Super leuke lessen! Door de kleine groepjes leer je snel en worden foutjes snel gezien en gecorrigeerd. Lucia, je bent een super madam!
Lotte Saenen
Ik heb al reeds twee opleiding gevolgd bij Lucia en beiden lessen waren top.
Het is heel aangenaam om in een kleine groep les te krijgen. Zo kan je veel meer oefenen en kan Lucia altijd snel optreden bij vragen.
De lessen worden op een fijne manier gegeven door iemand met de juiste kennis en ervaring.
Ik volg zeker nog lessen bij Lucia!

Schrijf een recensie