Recensies

Stéphanie Verstraelen
Leuke leerrijke opleiding,
Duidelijke informatie en advies
Op naar de volgende opleiding :-)
Annelien Ventôse
Ik heb de cursus freestechnieken gevolgd bij Lucia en dit was zeer aangenaam. Het was privéles waardoor je veel kan leren en gemakkelijker vragen kan stellen. Ze is super vriendelijk en enthousiast en goed in haar vak. Ze geeft ook zeer goede tips naar gebruik en aankopen van materiaal. Ik ga zeker nog eens terug ondanks de afstand wat ver was voor mij. Maar dit is voor mij de ideale manier om iets bij te leren dus is het de afstand echt wel waard.
ANNICK GONNISSEN
Na wat opzoek werk ben ik bij lucia terecht gekomen , eerst heeft de afstand mij wat tegengehouden 55 minuten, maar ik heb er geen seconde spijt van gehad,nagelregulatie, vilttechnieken, ingegroeide nagels, gellak enz , een ECHTE AANRADER, Lucia werkt met kleine groep, geeft duidelijke uitleg, in 1 woord een TOP VROUW DIE HAAR VAK KENT 👍👍👍👍👍👣🦶👣🦶👣🦶👍👍👍👍
BeautyfeetY2 By Ana
2 bijkomende opleidingen bij haar gevolgd! Een echte aanrader! Door de kleine groepjes heb je de kans om vragen te stellen en tips te verkrijgen. Lessen verlopen vlot en aangenaam.
Tiffny Delmez
Enorm genoten van 2 leerrijke cursussen, echt veel kunnen opsteken en bijleren.
De lessen zijn ook per 2 wat je de ruimte geeft veel vragen te stellen.
Lucia is een zeer aangenaam persoon, geeft ook aangenaam les met veel tips door haar persoonlijke ervaring. Kortom een goede cursus in een leuke sfeer.
Ik kom zeker nog terug! :)
Bedankt
Evelien Mangelschots
Ondertussen 2 opleidingen van Lucia gehad en ik ben fan! De cursus die ik had gevolgd was per 2. Ideaal om zoveel vragen te kunnen stellen als je wou.
Ik ga zeker nog cursussen bij Lucia volgen!😊
Birgit Drees
Héél leerrijke cursussen. Ik heb er nu al 3 gevolgd en allemaal TOP. Duidelijke theorie gekoppeld aan praktijkoefeningen. Gegeven per twee waardoor je de kans krijgt om alles goed in te oefenen en onmiddellijk vragen kan stellen. Ook over het aanschaffen van de nodige producten veel handige en uit de praktijk gehaalde tips. Echte aanrader!!!
Sofie Vincent
Lucia is een persoon die duidelijk veel ervaring heeft en dit prima weet over te brengen.
De lessen worden per 2 gegeven waardoor er een heel goeie interactie is. Stukje theorie afgewisseld met praktijk en heel veel tips. Al 2 opleidingen gevolgd en er staan er nog op het programma. Topper!
Echt een aanrader!
Nasira ettarahi
wauw super leuke lesgeefster. Ze straalt zoveel passie uit en kan die passie ook met liefde doorgeven. fantastisch echt waar de moeite ook qua inhoud heel duidelijk en de curcus opfrissing diabetes voet is echt eên aanrader !! grtjs
Nasira ettarahi
wauw super leuke lesgeefster. Ze straalt zoveel passie uit en kan die passie ook met liefde doorgeven. fantastisch echt waar de moeite ook qua inhoud heel duidelijk en de curcus opfrissing diabetes voet is echt eên aanrader !! grtjs

Schrijf een recensie