Totaalconcept

Dankzij ervaring in de tuinaanleg, bouw- en interieurbouw kunnen wij bij werken steeds een totaalconcept aanbieden. Van het uitbreken en herstellen van vloer, van uitbreken en opnieuw plaatsen van keuken, van verwijderen en opnieuw aanplanten van beplanting, ... Rioolservice België - De Goede Afloop doet het allemaal.

Rioleringswerken

Naast ontstoppingen doen wij met Rioolservice België - De Goede Afloop ook grotere rioleringswerken. Het gebeurt, jammer genoeg, vaak dat bij het ontstoppen van leidingen bijkomende problemen worden vast gesteld. Zo vormen naast kalkvorming ook wortelingroei en leidingbreuk een vaak voorkomend probleem. Er bestaan technieken om wortels uit te frezen maar dit voorkomt niet dat de wortels blijven groeien en de verstopping terug zal keren, dit is dus slechts een tijdelijke oplossing.

Ook bij leidingbreuk zijn er technieken om zonder breken een leiding door de oude leiding te trekken. De ervaring leert ons echter dat dit niet de beste oplossing is. Zo is het onmogelijk de perfecte afloop te voorzien en zal de nieuwe buis elke verzakking/ oneffenheid in de originele buis volgen.

Wij raden dus aan om, tenzij het echt niet anders kan, steeds voor een nieuwe riolering te gaan. Bij wortelingroei of leidingbreuk onder de vloer in het huis is dit normaal gezien steeds verzekeringswerk!

AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG