Praktisch

Bij ontstoppingen vragen wij de werkruimte op voorhand vrij te maken. Zo kan er vlot en sneller gewerkt worden.

Ook een rioleringsplan maakt het werken een stuk makkelijker. Het vormt echter geen enkel probleem indien dat plan niet bestaat, aanwezig of waarheidsgetrouw is. Wij hebben alle apparatuur om de ligging van riolering en/of putten op te sporen.

Bij een verstopte keukenafvoer kan de kast onder de gootsteen vrij gemaakt worden. Dit geldt ook voor een verstopte lavabo in bijvoorbeeld badkamer of garage.

Bij een verstopte wc-afvoer vragen we de ruimte met de wc vrij te maken. Het voorzien van dweilen en/of oude handdoeken maakt het ons makkelijker zo proper als mogelijk te werken. Een plastic zak kan er dan weer voor zorgen dat wij vuil (denk aan haarresten, vetten, vochtige doekjes, ...) ineens weg kunnen gooien.

Bij verstoppingen buiten vragen we alle putdeksels vrij te maken.

Algemene Voorwaarden

Download hier onze algemene voorwaarden

Werkgebied

Rioolservice Belgie - De Goede Afloop is een samenwerking tussen zelfstandigen in heel België en Nederland.

Zo kunnen wij steeds een snelle interventie garanderen.

Ikzelf woon in Temse. Dankzij de uitstekende ligging aan de N16 en E17 is het mogelijk binnen 30 minuten in centrum Gent, Antwerpen en Brussel te zijn.

Verder werken we geregeld in Groot Temse (Tielrode, Steendorp en Velle), Kruibeke (Rupelmonde, Bazel), Sint-Niklaas, Lokeren en Bornem

AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG