Schrijf een recensie

Angelica
Geweldig!!!!
Geweldige service, niet duur en netjes afgewerkt. Zeer tevreden over afhandeling en prettige communicatie. Aanrader voor iedereen. Dank je wel
Claudia
Zeer goede service. Ik heb een kanten jurkje laten verkorten wat echt niet gemakkelijk is met kant.
De manier waarop men dit heeft genaaid is zo professioneel. Velen zouden dit gewoon niet kunnen. Ik ben echt heel erg tevreden over deze service. Ik raad Vorm&Mode zeker aan.
Vriendelijke en professionele mensen.
Jacky
Beste Jacky, ons atelier is steeds open voor onze klanten tot 18u en later indien gewenst. Echter in de week van dinsdag 25/02 was ons atelier gesloten wegens het krokusverlof. Blijkbaar heeft u een andere klant voor ons aanzien. U kan altijd terug kontakt met ons opnemen om dit spijtig voorval recht te zetten. Met vriendelijke groeten
jacky
volgens uurrooster op website en op de winkeldeur di open tot 18 uur . Om 16 uur na 7 km regen en wind op de fiets ontmoeting met de uitbaters op de oprit van de zaak die met gesloten vensters vanuit hun wagen teken doen dat de zaak gesloten is. Het zij zo . Maar ik denk niet dat ik hun klantvriendelijkheid nog een keertje ga uitproberen !
Denise
Professionele afwerking. Je kan er ook terecht voor deskundig advies voor retoucheproblemen. Aan te bevelen.
william
Zeer goed geholpen. Dank u. Vaste waarde in de streek
Sarah
Altijd weer even hartelijk en behuplzaam. Dank aan het ganse team. Kunnen alle werk aan.
Willem
Heel tof en professioneel team. Alles aan betaalbare prijzen. Ik kom graag terug.
Eddy
Heel warme en vriendelijke ontvangst. Zeer professioneel en dat aan de beste prijzen. Hartelijk dank en tot spoedig weer.
Ani
Héél klantvriendelijk en professioneel! Hier kom ik zeker terug!