Jaarlijks verlof van 1/8 t/m 31/8

Retouche en naaiatelier Lubbeek

Vorm & Mode is sedert 2011 de referentie in Lubbeek voor het aanpassen en herstellen van broeken, rokken, kleedjes, t-shirts, kostumbroeken en vesten. Met zorg, toewijding en respect verstellen wij alle kinder-, dames- en herenkledij.

Ons gespecialiseerd team van stiksters en naaisters maakt er een prioriteit van om onze klanten dagelijks een betrouwbare en vakkundige service te garanderen.

Droogkuis en nieuwkuis

Buiten onze retouche- en naaiatelier te Lubbeek kan u bij ons ook terecht voor uw gordijnen en overgordijnen of gewoon de service van nieuwkuis of droogkuis.

Bekijk onze mogelijkheden is rustig of contacteer ons hiervoor, u bent ook steeds welkom in onze winkel, kom gerust eens langs! Pas daarna kunt u de juiste beslissing nemen en dit aan concurrenciële prijzen in vergelijking met de grote winkelketens.

Feestkledij

Voor speciale gelegenheden kunt u eveneens bij ons vrijblijvend terecht voor advies inzake feestkledij zoals trouwjurken, feestjurken of communiekledij of accessoires. Bij ons bent u aan het goede adres voor het uitwerken van uw ideeën. Met onze input bezorgen u een stralend resultaat.