Creatief met Therapie 
Kelly Van Esser

Muziektherapie en meer.

Welkom,

Op deze webpagina maakt u kennis met mij, Kelly Van Esser en mijn praktijk Creatief met Therapie.

Je kan me terug vinden in het gezellige Rekem, Lanaken voor individuele sessies. Ik kom voor diegenen die zich moeilijk kunnen verplaatsen of zich in hun eigen leefomgeving beter voelen, persoonlijk aan huis in de regio Limburg. 

Naast individuele sessies kan je bij mij ook terecht voor sessies in groep. Zangworkshops voor jongeren, groepsessies met volwassen met allerlei achtergronden samen brengen met muziek, personen met dementie die samen zingen.

Heb je een idee, bespreek het met mij en we geven het samen vorm. 

Mijn studies, ervaringen en contacten hebben mijn perceptie van zinvolle therapie doen ontwikkelen. Voor mij komt het vooral neer om creatief om te gaan met therapie. Het gewicht van het woord therapie lichter te maken en het te zien als 'tijd voor jezelf'. In mijn beleving is aandacht geven aan de combinatie van fysieke ontspanning, uiting van creativiteit en vertrouwen op je mentale veerkracht het beginpunt van een goed herstel. Ik kan je spiegel zijn in dit proces en je begeleiden op jouw tempo. Al zit je nu in een rolstoel of kamp je met mentale problemen, het leven kan voor ons allemaal soms overweldigend zijn. Hoe beter dat je jezelf kent des te beter je het leven aan kan. Maar je staat er niet alleen voor...

Als je het gevoel hebt dat ik je hiermee kan ondersteunen, aarzel dan niet om contact met me op te nemen!

Alvast bedankt voor je interesse!

Warme groet,
Kelly