Schrijf een recensie

Delfsma
Het is inmiddels 19/3/23. Op 25/10/23 heeft mijn moeder bij dit bedrijf garagedeuren besteld. De aanbetaling is op tijd gestort en onder vermelding van de juiste gegevens. Het bedrijf heeft het gecontroleerd en had de betaling over het hoofd gezien. De deuren zouden met kerst worden geplaatst, maar tot op heden nog steeds geen bericht over wanneer ze komen en we zijn inmiddels bijna 6 maanden verder. De verkoper geeft alleen maar aan dat het niet zijn probleem is, hij is alleen maar de verkoper. Wat moet ik doen om te zorgen dat jullie de garagedeuren bij mijn moeder leveren en plaatsen. En als jullie dit niet kunnen wanneer storten jullie dan haar geld terug. Krijg ik misschien via deze recensies eindelijk een reactie van jullie?
Delfsma
Op 12 februari 23 weer een mail gestuurd wanneer de deuren die op 25/10/22 besteld zijn worden geleverd. Geen reactie. Maar ondertussen hebben ze wel mijn geld als aanbetaling op hun rekening staan.
Zeer slecht bedrijf. Niet mee in zee gaan.
Delfsma
Op 6 februari 23 een mail gestuurd wanneer de deuren die op 25/10/22 besteld zijn worden geleverd. Geen reactie. Uiteindelijk gebeld met de verkoper en deze zegt alleen maar dat het niet zijn probleem is, want hij verkoopt alleen maar. Ondertussen hebben ze wel mijn geld als aanbetaling op hun rekening staan.
Zeer slecht bedrijf. Niet mee in zee gaan.
Delfsma
November 2022 gebeld door het bedrijf of ik wel de aanbetaling heb gedaan. 28 november de aanbetaling gedaan. 19/3/2022 nog steeds geen datum wanneer ze komen, maar ondertussen hebben ze wel mijn geld als aanbetaling op hun rekening staan.
Zeer slecht bedrijf. Niet mee in zee gaan.
Delfsma
Op 25/10/22 garagedeuren besteld. Ze zouden rond kerst geplaatst worden. Het is 19/3/23 nog steeds geen datum wanneer ze komen, maar ondertussen hebben ze wel 569,50 EUR van mijn geld als aanbetaling op hun rekening staan.
Zeer slecht bedrijf. Niet mee in zee gaan.
Bart Andries
Garagepoort laten plaatsen wij zijn zeer te vreden.
Custers kris
Bij mijn moeder een nieuwe automatisch poort laten installeren, goede en vriendelijke plaatsing.
Zeer mooie prijs.
Robin Haan
Openslaande garagedeur is heel mooi geplaatst
Lang moeten wachten maar wel een mooi resultaat.
Antonio Calopinto
Dubbele deur laten plaatsen moet zeggen mooi resultaat! zeer netjes.

Groetjes

Antonio
Bart Andries
Vandaag openslaande deur laten plaatsen.
Lang gewacht moeite waard geweest maar resultaat is zeer goed.