Openslaande garagedeuren

 

 

Wij hebben jarenlange ervaring met openslaande garagedeuren voor particuliere en industriële klanten. Deze ervaring vormt de hoeksteen van ons zakelijk succes. Op maat gemaakte oplossingen en individuele ondersteuning zijn ons handelsmerk, en onze klanten waarderen ons daarvoor.

Openslaande garagepoorten zijn uitermate geschikt als vervanging van uw huidige kantelpoorten. Ze hebben een lange levensduur en bieden optimale functionaliteit en veiligheid. Met een openslaande poort behoudt uw garage zijn klassieke uitstraling. De dubbele poorten worden op maat gemaakt en kunnen worden voorzien van een meervoudige vergrendeling, ook wel een driepuntsluiting genoemd. Dit biedt een veilig en geruststellend gevoel wanneer u waardevolle auto's of dure apparaten in uw garage bewaart.

Bij de aanschaf van een openslaande deuren heeft u de keuze uit 300 RAL-kleuren. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse paneelmodellen, die horizontaal of verticaal geplaatst kunnen worden, en met een houtnerf, stucco of juist gladde afwerking. De scharnieren van onze openslaande poorten zijn uitgevoerd in INOX. Het frame is volledig van staal, wat zorgt voor hoge duurzaamheid. Bovendien is bij een stalen frame de kans op uitzetting bij plaatsing aan de zuidkant (zon) minimaal, waardoor de deur goed blijft sluiten.

Wij staan garant voor kwaliteit en bieden een garantie van minimaal 5 jaar All-In*. De levertijd bedraagt 8 tot 9 weken.