Wie zijn we?

In ons team zijn we met 3, Nathalie, Lotte en onze trouwe hulp Akra. Samen vormen we L&N Dog Couture. Hier streven we naar kwaliteit- en stijlvolle producten voor uw huisdieren.

Waar vind ik de beschikbare kleuren?

De kleuren waaruit je kan kiezen bij het maken van een gepersonaliseerde halsband, leiband of tekenband vind je via deze link.

Hoe lang moet ik wachten op mijn bestelling?

De wachttijd varieërt, maar reken minstens op 2 dagen en maximum op 1 week.

Hoe meet ik de nekomtrek van mijn hond?

Om zeker te zijn dat jouw halsband perfect past, meet je best even de nekomtrek van jouw hond na. Dit doe je met een lintmeter of met een stukje touw (dat je dan later nameet met een meetlat). Je meet waar de halsband komt te zitten, dus niet bovenaan of onderaan de nek, ongeveer in het midden. Voor honden met een lange of veel vacht is het belangrijk dat je onder het haar (eerder op de huid) gaat meten om een correcte maat af te nemen.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Indien er een defect is mag je dit zeker laten weten en krijg je normaal ook een nieuw exemplaar in ruil. Indien de halsband niet past is er duidelijk iets verkeerd gegaan bij het meten. Contacteer me dan en dan zoeken we samen een oplossing. Indien de reden van retour niet een van de bovenstaande is, is het niet mogelijk om te retourneren