You don't have to be great to start. But you have to start to be great.

Kinépraktijk De Kinesist

Bij ons kom je terecht in een topteam van gedreven therapeuten met elk zijn/haar specialiteit. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat u bij de juiste persoon terechtkomt met jouw problematiek/pathologie

Pick the right target and go for it!

Voor elk van ons is het van groot belang om doelgericht te werk te gaan. Enkel met het juiste doel voor ogen gaan we resultaten bekomen. Hiervoor screenen we het volledige lichaam voor en na de behandeling van kop tot teen.

The Mind is the master of your body

Lichaam en geest zijn 1: Holisme is in onze praktijk een zeer belangrijk uitgangspunt. We bekijken niet enkel jou blessure, maar benaderen jouw als persoon met een klacht!

Knowledge and motivation are the right tools!

Ieder van ons team heeft de nodige kennis en motivatieskills om jouw specifieke "probleem" aan te pakken. Ook wordt er op regelmatige basis extra kennis verworven door het volgen van bijscholingen!

Give your body the right instructions ... and prevent new injuries

We sturen je revalidatieplan continu bij. We gaan enkele voor duurzame oplossingen. Zo kan je na je reeks kinébehandelingen instappen in een opvolggroep zodat we jou nog beter kunnen opvolgen. Op deze manier herval je niet in je oude blessures!