Wat doen we?

1. Revalidatie

Om te herstellen van een orthopedisch letsel kan je bij "De Kinesist" terecht. Wij werken volledig volgens de principes van de functionele revalidatie. In overleg met de behandelende arts gaan we intensief met jou aan de slag!

2. Manuele therapie

Manuele therapie is een vorm van onderzoek en behandeling van functiestoornissen van gewrichten, waarbij na analyse van het individuele bewegingsapparaat getracht wordt, door het uitvoeren van specifieke mobilisaties en manipulaties aan de botstukken, veranderende gewichtsfuncties in de gewrichten van alle bewegingsketens van het menselijk lichaam te optimaliseren.

3. Relaxatie

Relaxerende massage: Werkt ontspannend en heeft een positieve invloed op zowel lichamelijke, mentale als op onze emotionele gezondheid.

4. Sportmassage

Sportmassage: Stevige massage waarbij spieren opgewarmd en leggedrukt worden. Afvalstoffen worden uit de spieren gemasseerd en de stofwisseling wordt bevorderd, herstel wordt gestimuleerd.

5. Personal training/ small group training

Een uitdaging, je grenzen verleggen, gewicht verliezen of meer spierkracht bekomen in voortduren overleg met je persoonlijk therapeut? Ga een engagement aan waarbij je tot uiterste zal moeten gaan! Bij ons ben je aan het juiste adres!

6. Shockwave

NIEUW in de praktijk: SWISS DOLORCLAST RADIALE SCHOKGOLFTHERAPIE. Zeer snelle behandeling. Aangewezen bij:

  • Hielspoor, voetspoor
  • Tennis- en Golfelleboog
  • Schouderpeesontstekingen
  • Knieschijfpeesonsteking
  • Achillespeesonsteking

7. Bootcamp

Wil je graag spierversterkende oefeningen doen in teamverband onder begeleiding van een professionele instructeur? Het doel is kracht en uithouding te verbeteren door gedurende 1 uur intens te trainen (meestal in buitenlucht).

8. Steunzolen

Bewegen begint bij de manier waarop je je voeten neerzet. Wil je graag op maat gemaakte steunzolen? In onze praktijk worden deze gemaakt op basis van een 3D-scan model. Zowel zolen voor het dagdagelijkse leven of voor sportief gebruik kunnen bij ons worden geproduceerd, dit rekening houdend met sportspecifieke bewegingspatronen.