Kerstdennen

Bent u opzoek naar een met zorg gekweekte Nordmann kerstden? Een echte kerstden die weining zorg vraagt? Het bestaat! Geen gesleur met potten, aarde constant vallen van naalden,.. Dan is de Nordmann kerstden echt iets voor jou! Met zijn mooie naalden en gevulde vorm is het een echte eye-cather tijdens de eindejaarsfeesten. De grootste troef van deze kerstden is uiteraard zijn naaldvastheid. Laat u zeker niet afschrikken omdat het gezaagde kerstdennen zijn, zijn naalden laat hij niet vallen. Met de juiste zorg kan u hem zelfs zo fris houden tijdens de eindejaarsperiode. U kan dan altijd vanaf eind november bij ons terecht, in ons groot en divers aanbod van Nordmann kerstdennen dit gaande van 1 m tot 5 m. Onze bomen staan mooi uitgestalt zodat u ze grondig kunt bekijen. Wij helpen u persoonlijke mee met de keuze van de kerstden naar u wens.

Verhuur van kerstgroepen en kerststallen

Voor iedere locatie hebben we een mooie geschikte kerstgroep te huur, dit van een basisset tot een uitgebreide versie met kerststal. Verhuur is ook mogelijk op dagbasis of een ganse kerstperiode. Dit is in samenspraak met de klant. Contacteer ons voor meer info.

Verhuur kerstdecoratie voor je winkel, restaurant, ...

Bent u op zoek naar de ideale kerstdecoratie om je winkel, restaurant of ontvangstruimtes te versieren voor een sfeervolle eindejaarsperiode? Heeft u geen tijd maar wil je toch schitteren bij het ontvangen van je klanten? Dan is Christmas Tree Farm er voor U! Aarzel niet om ons te contacteren, wij zijn er voor uw bedrijf en helpen u persoonlijk met de keuze van de juiste decoratie naar u wens.