Christmas Tree Farm

Kerstdennen, verhuur kerstdecoratie bedrijven en kerststallen regio Sint-Truiden

Waarom dit jaar niet een vleugje magie toevoegen aan jouw Kerst? Kom dan tot bij Christmas Tree Farm Runkelen voor een prachtige en feestelijke ervaring. Maak het uitkiezen van uw kerstboom voor uw huis een speciale en plezante ervaring voor uzelf en de ganse familie!

Wij zijn een familie-bedrijfje op de grens van Sint-Truiden en Zoutleeuw en we kweken al meer dan 25 jaar de alombekende Nordmann kerstboom. We hebben momenteel meer dan 50 000 kerstbomen die in onze plantage staan te groeien.

Wij zijn open voor het publiek vanaf begin oktober tot en met kerstavond. In oktober openen we het seizoen met onze opendeurdagen voor Allerheiligen. U kan uit verschillende handgemaakte grafstukken en boeketten kiezen om eer te bewijzen aan diegene die ons veel te vroeg verlaten hebben. Tegelijk openen wij ook onze Kerstwinkel gevuld met de allermooiste decoraties van Goodwill en Mark Roberts, kerstboomstandaarden enz... . Vanaf het laatste weekend van november zijn wij iedere dag geopend tot kerstavond. Dan start de kerstbomenverkoop en kan u op elk moment langskomen om een mooie en kwalitatieve kerstboom uit te kiezen.

Breng dus dit jaar zeker een bezoekje aan Christmas Tree Farm voor een prachtige en feestelijke ervaring voor u en uw familie.