Smets - Berlaar

Gefotografeerd door: Liesbet Goetschalckx interieurfotografie

Meer foto's

Ijssalon Firenze - Itegem

Na 24 jaar trouwe dienst werd deze La Cimbali M50 DolceVita vernieuwd door de S54 met tassenverwarmer.

Meer foto's

Italiaans restaurant Villa L'aurora - Heverlee

Hier werd een keuken samengesteld uit nieuwe en bestaande toestellen. We hebben hier ook een volledig nieuwe koel- en vrieskamer geplaatst.

Meer foto's

Brasserie feestzaal 'T oud gemeentehuis - Wieze

Hier werd op een beperkte oppervlakte een compleet nieuwe restaurants keuken geplaatst.

Meer foto's

De Torenkelder

Plaatsing van een nieuwe vaatwas installatie met stoomafzuiging en Ecolab dosering.

Meer foto's

Brasserie t' ASS op domein Tivoli - Mechelen

t’ASS is een jobervaringscentrum voor jongeren met een autismespectrumstoornis (ASS). Voor dit sociaal project werd een nieuwe keuken uitgetekend en ingericht door Fobelets. De Krone VZW heeft ook nog een tweede vestiging, het Fort in Duffel. Hier werd de technische service op de bestaande keuken overgenomen.

Meer foto's

Parochiecentrum St-Niklaas - Putte

Bij deze verbouwing werden bestaande en nieuwe toestellen gecombineerd tot één geheel. De keuken werd uitgebreid met een volledig nieuwe vaatwaszone. Om het koffiemaken in grote hoeveelheden te vereenvoudigen werd een Bravilor koffiezuil type B10 geplaatst.

Meer foto's

Honda Racing Corporation

Voor het Honda Racing team werd in samenwerking met Moeyersons carosseriebouw een volledige restaurant keuken in een oplegger gerealiseerd. Op deze kleine oppervlakte werd zowel een warme lijn, vaatwaslijn alsook een voorbereidingszone voorzien. De keuken heeft zelfs een ingebouwde koel- en vriescel. Deze mobiele unit reist de wereld rond om het Honda Racing Team te voorzien van culinaire hoogstandjes tijdens trainingen en wedstrijden. De keuken word steeds in combinatie gebruikt met een tweede vrachtwagen die een volledig uitklapbaar restaurant bevat.

Meer foto's

Parochiecentrum de Krekel

Ook hier werd een samenstelling gemaakt van nieuwe en bestaande toestellen voor de warme lijn, een nieuwe vaatwaslijn met stoomafzuiging werd geïnstalleerd. Om het koffiemaken in grote hoeveelheden te vereenvoudigen werd een Bravilor koffiezuil type B10 geplaatst.

Meer foto's