Fotoalbums

Horecamateriaal Fobelets

Uw groothandel in grootkeukens, horecamateriaal, keukenbenodigdheden, keukenmateriaal regio Heist-op-den-Berg

De Werkhuizen H. Fobelets te Booischot (Heist-op-den-Berg) werd in 1945 opgericht door de heer Henri Fobelets. De toenmalige activiteit bestond uit fabricage & verkoop van gemetselde en uitneembare stoomovens. Door de jaren is de activiteit verplaatst van fabricage van stoomovens naar groothandel in grootkeukenapparatuur & -benodigdheden. Met 65 jaar ervaring staan de grondleggers van deze zaak, samen met hun team van medewerkers, volledig tot uw beschikking bij de inrichting van uw keuken of de aankoop van materiaal.

Hersteldienst 24/7 service

Onze hersteldienst staat 24/24 uur voor u klaar. Levering en plaatsing gebeuren door onze bekwame techniekers. Onze techniekers volgen regelmatig opleidingen bij de fabrikanten. Onderdelen en wisselstukken in voorraad in onze werkplaats. Herstelling en onderhoud van uw toestellen in onze werkplaats alsook ter plaatse. Raming van de kostprijs.

Grootkeukenapparatuur

Grootkeukenapparatuur van zeer hoogwaardige kwaliteit vindt u bij Fobelets. Bekijk het zeer complete en veelzijdige assortiment van Fobelets. Wij hebben alles waar u naar op zoek bent als het gaat om grootkeukenapparatuur! Naast een optimale kwaliteit van onze producten bieden wij u ook een zeer goede service. Onze medewerkers nemen altijd de tijd voor u en voorzien u graag van het allerbeste advies.

Horecamateriaal

Voor horecamateriaal van de beste kwaliteit kiest u voor de producten van Fobelets. Bij Fobelets vindt u vele verschillende soorten horecamateriaal tegen zeer scherpe prijzen. Bovendien bent u bij Fobelets ook altijd verzekerd van een goede service. Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag en geven u graag deskundig advies over het meest geschikte horecamateriaal.

 

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Horecamateriaal Fobelets.

Contact

Horecamateriaal Fobelets

Kleine Steenweg 1, 2221 Booischot
  • Grootkeuken
  • Horecabenodigdheden
  • Keukengerief
  • Keukenmateriaal
Maandag 08.00u-18.00u
Dinsdag 08.00u-18.00u
Woensdag 08.00u-18.00u
Donderdag 08.00u-18.00u
Vrijdag 08.00u-18.00u
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Onze technische dienst is 24/24 beschikbaar!