Uitnodiging Saeftingherdag op zondag 21 mei 2023

Uitnodiging Saeftingherdag op zondag 21 mei 2023

WELKOM OP ONZE SAEFTINGHERDAG

Beste klant,
Het pré salé seizoen loopt weeral naar zijn einde. Er is nog pré salé vlees te verkrijgen tot eind april. U kan bestellen voor volgende data: zaterdag 25 maart en zaterdag 22 april. Tijdens de zomermaanden versnijden we Belgisch witblauw natuurvlees. U kan dan vlees bestellen op volgende data: zaterdag 6 mei, zaterdag 20 mei, zaterdag 2 juni, zaterdag 17 juni en zaterdag 1 juli. Tijdens de maanden juli en augustus worden de data nog bekendgemaakt. Ondertussen vertrekken de koeien terug naar het Verdronken Land van Saeftinghe om zich daar tegoed te doen aan de lekkere zilte begroeiing. Vanaf begin september start het nieuwe pré saléseizoen.

Op zondag 21 MEI 2023 organiseren we onze kennismakingsdag met het Saeftinghervlees.

Als dankbetuiging aan onze klanten en ter kennismaking met nieuwe klanten stellen we de bbq op om u gratis te laten proeven van ons lekker pré salé vlees.

U kan ons vinden boven op de dijk aan het bezoekerscentrum van het Verdronken Land van Saeftinghe, Emmaweg 4, 4568 PW Nieuw Namen (bezoekadres: Emmadorp).

Met een drankje erbij kan u genieten van het mooie uitzicht en een wandelingetje in het schorrengebied.

U kan zich ook geheel vrijblijvend vooraf inschrijven voor een wandeling met gids voor ons Saeftingherarrangement. Inschrijven kan u doen door een mail te sturen naar info@saeftingher.com, met vermelding van welk uur u kiest, en met hoeveel personen u wenst deel te nemen.

De excursie kost 8,5 euro per persoon (ter plekke te betalen):

11.30 uur - 12.00 uur: Ontvangst in het bezoekerscentrum met een kop koffie en mogelijkheid tot bekijken van een infofilm.
12.00 uur – 13.30 uur: begeleide wandeling.
12.30 uur tot 13.00 uur: Ontvangst in het bezoekerscentrum met een kop koffie en mogelijkheid tot bekijken van een infofilm.
14.00 uur – 18.00 uur: gratis proeven Saeftingher pré salé met gratis drankje.

We maken er een gezellige zondagnamiddag van!