Hoevevlees Saeftingherhof

Hoevevlees, hoeveslagerij, pré-salévlees en saeftingher te Beveren (Kieldrecht)

Passie voor het Belgisch wit-blauwe ras

Het verhaal van Hoevevlees Saeftingherhof startte sinds 1991 in het mooie Prosperpolder te Beveren. Het kweken van runderen van het Belgisch wit-blauwe ras geeft ons de overtuiging dat dit ras alle troeven heeft voor het perfecte stukje vlees op uw bord. Het Belgisch wit-blauwe ras staat bekend om zijn rustige karakter en zijn grote spierontwikkeling. Het vlees herken je aan zijn malse textuur en mooie donkere kleur. Kortom: mager, mals vlees met de diepe volle smaak van het ziltige Saeftinghe groen.

U kan op de boerderij in Prosperpolder kennismaken met ons vlees door de verkoop van zorgvuldig samengestelde gemengde familiepakketten. Rechtstreeks van de boer met de allerbeste kwaliteit, op een duurzame wijze en aan een eerlijke prijs. Wij zijn uw hoeveslagerij, vleeshandel met natuurlijk, eigen kweek hoevevlees met zilte smaak te Beveren. (Kieldrecht)

Het verdronken land van Saeftinghe rechtstreeks op je bord!

Duurzaamheid vinden wij zeer belangrijk. Daarom wordt de koe pas verdeeld wanneer ze volledig is verkocht. U kan vanaf mei bestellen voor het volgende seizoen. Het Saeftingher pré-salévlees is een seizoensgebonden product en is te verkrijgen vanaf begin september tot eind april.

Onze Saeftingher koeien grazen 6 maanden per jaar in het Verdronken Land. Ze leggen dagelijks in alle vrijheid kilometerslange afstanden af. Daar enkel en alleen voeden ze zich met de zilte begroeiing die typisch is voor dit natuurgebied. Door het eten van deze zilte begroeiing bekomen ze hun unieke pré-salé (lichtgezouten) smaak die tijdelijk waarneembaar blijft en de mooie donkerrode kleur.