Saeftingher pré salé: Mals kalfsvlees verkrijgbaar op 5 november

Saeftingher pré salé: Mals kalfsvlees verkrijgbaar op 5 november

Mals kalfsvlees verkrijgbaar op 5 november

Beste klant,

De zomer is alweer voorbij. Gelukkig hebben we lang kunnen genieten van mooie zuiderse temperaturen. De bbq heeft overuren gedraaid. Wij konden u daarbij een handje helpen door een lekker stukje vlees aan te bieden. Momenteel is het nieuwe Saeftingher pré salé seizoen volop aan de gang en heeft u de mogelijkheid om vlees te kopen van de runderen die grazen in het Verdronken Land van Saeftinghe. Er is vers rundvlees verkrijgbaar op volgende data:

5 november: KALFSVLEES
3 december: rundvlees
24 december: rundvlees

Op onze website www.saeftingher.com vind u al onze rundvleesproducten. U vind hier binnenkort ook de verdeeldata na nieuwjaar terug. Een specialleke mag u altijd via mail vragen.

Daarnaast bieden wij ook varkensvlees aan. U kan bij ons o.a. koteletten, bascote koteletten, mignonetten, bascotemignonetten, spieringkoteletten, spareribbekes, ontvliesde wangetjes, haasjes, saté en gebraadjes verkrijgen. Daarnaast bieden we ook zelfgemaakte blinde vinken, slavinken en zwitserse schijven aan. En vanaf half november kan u ook weer bereid stoofvlees in porties van 300g of 400g aankopen. Geef gerust een seintje en u ontvangt een lijst met alle producten.

VOOR ONZE KLANTEN DIE WACHTEN OP KALFSVLEES: OP ZATERDAG 5 NOVEMBER WORDT ER VERS KALFSVLEES VERSNEDEN. EEN KALFSPAKKET BEVAT DEZELFDE DELEN VLEES ALS EEN RUNDSPAKKET. U BENT NIET VERPLICHT OM EEN PAKKET TE NEMEN. U KAN ZELF UW BESTELLING SAMENSTELLEN. MOCHT U HIERVOOR INTERESSE OF VRAGEN HEBBEN, HOOR IK GRAAG UW REACTIE VIA info@saeftingher.com.

EXTRA NIEUWS VOOR ALLE KLANTEN DIE VER WONEN:

Wij kunnen vanaf nu leverdienst aanbieden. Uw bestelling wordt gekoeld aan huis geleverd door DPD op de afhaalzaterdag of de eerstvolgende dinsdag na de verdeelronde. Meer info ontvangt u dan op dat moment. De leverkost bedraagt ​​20 euro. Graag minimum 2 weken op voorhand verwittigen indien u thuis geleverd wil hebben.