U kan bij Tree Art te Herentals terecht voor het volgende: houten meubels - decoratie - carvings

houten meubels herentals

Houten meubels

Ben je voor je terras, eetkamer, salon,… op zoek naar een mooie rustieke tafel gemaakt uit een uniek stuk hout? Wij hebben dikwijls mooie stukken hout liggen waar we allerlei meubels uit kunnen maken met een natuurlijke look. U kunt bij ons terecht voor allerlei verschillende meubels. Een salontafel, eettafel, tuintafel met bijhorende banken, een bank voor in de tuin, nachtkastjes,… Heb je zelf boomstammen liggen die je hiervoor wil verwerken? Wij hebben het juiste materiaal om van uw stam een prachtig meubelstuk te maken. Contacteer ons voor meer info.

decoratie herentals

Decoratie

Hout is een must in een warm interieur. Het is dé manier om de rust van de natuur in je woonkamer te halen. Wij gebruiken orginele, rustieke stukken hout om uw interieur die orginele touch te geven. Een mooie plank tegen de muur, snijplank, onderleggers, ... alles is mogelijk.

carvings herentals

Carving

Wil je een speeltuin in de tuin? Een schommel, schuif af, klimrek,… noem maar op, maar ben je toch op zoek naar iets unieks met een natuurlijke look? Wij ontwerpen en plaatsen voor u de gewenste speeltuigen. Ook lage touwenparcours waar de kinderen in kunnen klimmen en spelen plaatsen wij in uw tuin. Heb je bomen in de tuin en wil je voor het feestje van je kinderen een unieke attractie? Wij kijken wat mogelijk is en plaatsen voor die dag een klimparcour in de boom of bomen zodat de kinderen, natuurlijk gezekerd door ons en me de juiste beveiliging, de tijd van hun leven zullen beleven. Contacteer ons voor meer info.

CONTACTEER ONS