De beste spellen voor mobiel patience spelen
Geplaatst op 24-11-2022

De beste spellen voor mobiel patience spelen

Als je geobsedeerd bent door gratis patience spelen, zul je het ongetwijfeld vervelend als je net midden in een spelletje zit dan je dan net moet vertrekken. Gelukkig zijn er ook mobiele patience spellen die je dus 24/7 overal ter wereld kunt spelen. Hieronder hebben we drie spellen voor je vermeld die er niet alleen goed uitzien op je mobiel, maar ook gewoon hartstikke leuk zijn om te spelen op elk mobiel toestel. Het maakt dus niet uit of je liever op een telefoon of tablet speelt. Sterker nog, mocht je toch op zoek zijn naar een leuke patience spel voor op je desktop, dan zijn deze drie titels ook geschikt.

Microsoft Solitaire Collection

Microsoft Solitaire Collection is een van de meest gedownloade patience kaartspellen op iOS en Android. De reden dat dit spel zo populair is, is omdat je meerdere solitaire-spellen in één app kunt spelen. Je kunt Klondike Solitaire hier vinden, evenals Freecell, TriPeaks en Pyramid Solitaire. Nu hoef je niet verplicht te downloaden, maar kun je dit spel ook in je browser spelen. Dit kan bovendien op deze website, zonder je te hoeven registreren, te betalen of je ergens voor in te schrijven. 

Patience Klondike Solitaire

Als je op zoek bent naar een solitaire-spel waar je kunt kiezen tussen 1 kaart trekken of 3 kaarten trekken, daarnaast veel verschillende spelopties wenst en toch ook gewoon mobiel wilt spelen zonder al te veel poespas kom je automatisch uit bij Patience Klondike Solitaire waarbij je ongelimiteerd zonder reclame patience spelen kunt.Je kunt het spel erg makkelijk pauzeren en dat is makkelijk als je net even moet overstappen of toch terug aan het werk moet. Ook dit spel werkt met HTML 5 en is dus een topspel voor mobiel patience spelen.

Klondike 3

Klondike 3 is patience spelen met het trekken van drie kaarten per keer van de trekstapel. Dit spel heeft een wat oldschool look maar komt heel dicht bij het patience zoals je dat jaren geleden kon. Een spel voor de puristen dus.Toch kun je Klondike 3 ook prima op je mobiel spelen door de HTML5 technologie die hier is gebruikt. Hierdoor is het spel uitermate geschikt om op een tablet of mobiele telefoon te spelen. Klondike past zich namelijk direct aan je beeldscherm aan en het maakt hierbij niet uit hoe groot je scherm is. Ideaal voor op je mobiel dus.